Ortak Alım M700 temizlik tineri

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Pasta cila wax uygulaması yapicam öncesinde ipa veya bunu alın diye okumuştum forumda eğer işime yararsa bende almak isterim (çok bilgim yok ondan böyle yazdım kusuruma bakmayın:))
Yer varsa bende bir litre almak isterim
1 litre bende almak isterim eğer alım arttırılirsa

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 litre de ben alabilirim.
Arkadaşlar 5 litre doldu malesef ilk mesajda alıcıları yazdım. Benim 5 litreden daha fazla alıp dağıtma şansım yok, anlaşılan talep de var. İsterseniz aranızdan 1 kişi alsın, bu konu üzerinden organize olup aranızda bölüşebilirsiniz.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar 5 litre doldu malesef ilk mesajda alıcıları yazdım. Benim 5 litreden daha fazla alıp dağıtma şansım yok, anlaşılan talep de var. İsterseniz aranızdan 1 kişi alsın, bu konu üzerinden organize olup aranızda bölüşebilirsiniz.
Ozaman benim gibi almak isteyen arkadaşlar kimlerse bizde alalım fakat aklıma takılan şey kargo ücretleri malum dönemden dolayı tavan yaptı geçen İstanbul'dan Kahramanmaraş a kargo yolladım 50 TL verdim hafif küçük biseydi bide yani 1 litre şeklinde dağıtmak başka şehirlere zor olur yani, eğer İstanbul'da olan almak isteyen arkadaşlar varsa hep birlikte giriselim bu işe özelden mesajda atabilirler konuda açabilirim nasıl uygun görülürse veya bu konu altindada konuşabiliriz..

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar selam Berkay beye mesaj attım link için linkten satıcıya ulaştim ve forumumuz adına bir indirim istedim toplu alim yapacağımızi söyledim, satıcı da talep arza göre bize indirim uygulayacak. Benim ihtiyacım var olan arkadaşlarında ihtiyacı görülsün gördüğüm kadarıyla Berkay beyin alımı dışında kalanlar oldu çünkü benim gibi bunun için yeni konu mu açayım yoksa burdan devammi edelim?

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İsteyene cam şişede gönderebilirim isterseniz ama kırılma ihtimali var. Koli kutu alirim uygun ebatta ve şişeyi güzelce çıtpıtlı naylona sarabilirim. Kırılırsa sorumluluk almam ama

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İsteyene cam şişede gönderebilirim isterseniz ama kırılma ihtimali var. Koli kutu alirim uygun ebatta ve şişeyi güzelce çıtpıtlı naylona sarabilirim. Kırılırsa sorumluluk almam ama
Abi dediğin gibi kırılma ihtimali çok yüksek, bana kalırsa sen en iyisi plastik şişelerde düzgünce sıkıp yola. Herkes eline ulaştığın da cam şişeye aktarsın.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Arkadaşlar selam Berkay beye mesaj attım link için linkten satıcıya ulaştim ve forumumuz adına bir indirim istedim toplu alim yapacağımızi söyledim, satıcı da talep arza göre bize indirim uygulayacak. Benim ihtiyacım var olan arkadaşlarında ihtiyacı görülsün gördüğüm kadarıyla Berkay beyin alımı dışında kalanlar oldu çünkü benim gibi bunun için yeni konu mu açayım yoksa burdan devammi edelim?
burdan devam edebilirsiniz hocam. Ben bekliyorum o zaman siparuşi vermedim. Satıcıdan cevap gelince bilgi verir misiniz

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Saklama kabı konusunda da böyle bı çözümum var ağzını bant vs biseyler kapatınca hava kaçırmaz diye düşünüyorum fiyat olarak da makul baya ucuz yani. Metalden olduğu için dayanıklı olur diye düşünüyorum..
Not: 1 litre formunda olanlardan

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Elimizde 3 seçenek oldu :) metal kab, hdpe plastik şişe ve cam şişe. Tarafını seç :) Daha önce bunu bölen yok mu acaba, hangisi mantıklı olur? ne derseniz ona uyarım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elimizde 3 seçenek oldu :) metal kab, hdpe plastik şişe ve cam şişe. Tarafını seç :) Daha önce bunu bölen yok mu acaba, hangisi mantıklı olur? ne derseniz ona uyarım.
Bana da farketmez ama cam şişe kırılır gibi. Hdpe şişenin ağzı da bantlanırsa uçma riski azalmış olur gibi geldi. Metal kutu konusunda hiç fikrim yok, sağlıklı hangisi derseniz uyarım ona :)

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Alın hdpe şişe sıkıntı olmaz arkadaşlar.Kafanız karışmasın.herkes kargosu eline geçince isteyen hdpe şişede muhafaza eder isteyen cam hava sızdırmaz şişesinde muhafaza eder.