Ortak Alım M700 temizlik tineri

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ben size uyarım ama hiç kafa karıştırmamak istiyorsak plastik şişe alıp geçelim, derseniz metal daha mantıklı metal ile dağıtım yapıcaz onada uyarım.

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba Arkadaşlar.
5 litre m700 temizlik tineri için ortak alım.
Ankara içi elden teslim edebilirim.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar başka konu hakkında konuşmayalım şimdilik su toplu alim konusunda konuşalım gece 3 e kadar yazan yazsın bende istiyorum vs diye. Gece sonunda isimlerle istenilen miktarı birleştirip ileticem saticiya..

a.y.14

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bolu
bunun sözünü kimse veremez. Bu ortamda gonderebilirsek iyi. 5-10 fazla cikarsa sorun olmasin bastan soyleyelim
5 10 onemli degil hocam 20 25 cikmasinda kargo problem degil. Cinden adam 3-4 tl ye gonderiyor biz bir dosyayi 25 tl ye gonderiyoruz bu nedenle dedim

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba Arkadaşlar.
5 litre m700 temizlik tineri için ortak alım.
Ankara içi elden teslim edebilirim.
isterseniz önceki mesajlarda alıma katılmak isteyip dışarda kalanları size yazalım. Listeyi olusturup bana söylerseniz ilk mesaja ekleyebilirim
@Stilwater abi Ankara içi alımı kesin yapacaksan beni ekle istersen.

@Berkay abi liste şekilensin bir, ona göre Ankara içi alım listesine geçeyim. Başka ilde olan birisi faydalanmış olsun hem toplu alımdan.

Kargo konusunda da dün aras kargo gönderim yapamıyoruz sistem yok gibisinden bişeyler demişti. Acil ihtiyacı olanların bilgisine. Benlik acil durum yok maksat çeyizde bulunması, sonraki uygulamada kullanabilmek benim için :)

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
5 10 onemli degil hocam 20 25 cikmasinda kargo problem degil. Cinden adam 3-4 tl ye gonderiyor biz bir dosyayi 25 tl ye gonderiyoruz bu nedenle dedim
ben bi kere mng den gondersim 20 kusur kargo cikti. indirim kodu almaya calisir arkadaslar ama dedigim gibi aksilik olur 25 çıkar, kimse sozunu veremez bu virus ortaminda. ben alicam 5 litre, kendi listemdekilere ne zaman gonderebilirsem gondericem. 3 gun de olur 3 hafta da olur. Bu yuzden esnek olmamiz lazim, @Murat hocamın dediği gibi kargalar sıkıntılı

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@Stilwater abi Ankara içi alımı kesin yapacaksan beni ekle istersen.

@Berkay abi liste şekilensin bir, ona göre Ankara içi alım listesine geçeyim. Başka ilde olan birisi faydalanmış olsun hem toplu alımdan.

Kargo konusunda da dün aras kargo gönderim yapamıyoruz sistem yok gibisinden bişeyler demişti. Acil ihtiyacı olanların bilgisine. Benlik acil durum yok maksat çeyizde bulunması, sonraki uygulamada kullanabilmek benim için :)
tamamdir hocam mantikli, sizin icin de kolaylik olur, yer degisikligi yapariz gerekirse

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara