Ortak Alım M700 temizlik tineri

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Berkay abi sen bana en uygun olduğun zaman yollarsın, benim için acelesi yok çeyizde olsun diye alıyorum. Bana kalırsa metal kutu sıkıntı olabilir yine dediğim gibi plastik şişe en mantıklısı, herkes kargodan geldiğinde kendi bilir ister metala katsın ister cama.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar gece 3 de sayıları yazicam demiştim fakat sağlıkçı olduğum için nöbetteyim yoğunum biraz nöbet çıkışı listeyi yapicam yazabilir isteyen arkadaşlar yani.. sabah saticiyla listeyi paylaşıp bize ne kadar indirim yapicak bakacağız iyi geceler dilerim.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İsimlerle sayıları topladım çıkan toplamı satıcıya ilettim haber bekliyorum dostlar:) eğer satıcıyi ikna edebilirsem 1er litre şeklinde paketleme vs yapmasını isteyecegim veya bolusturme konusunda bı çözüm olarak ikna çabam var
Eyvallah Kerem çok teşekkürler, inşallah olumlu bir yanıt verirler.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar iyi akşamlar, satıcı ile konuştum indirim için ,totelde 14, kişiyiz 15 litre yapıyordu bu istenen ürün yani satıcı için bu az geldi sitede ki fiyat neyse o dedi bende en azından 1 litre olarak gönderim yapmasını rica ettim bayada dil döktüm fakat ikna edemedim maalesef

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
@Kermssl
Emeğin için çok teşekkürler. Ben kendi grubum için 5 litre sipariş veriyorum o zaman, fiyatı da hesaplayıp özelden bilgilendireceğim. Tek ricam acele etmeyin, kargo kabul etmezse bekletmek zorunda kalabilirim.

Alımdan çıkmak isteyen varsa bana yazsın sırada bekleyen arkadaşları dahil ederim

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
@Kermssl
Emeğin için çok teşekkürler. Ben kendi grubum için 5 litre sipariş veriyorum o zaman, fiyatı da hesaplayıp özelden bilgilendireceğim. Tek ricam acele etmeyin, kargo kabul etmezse bekletmek zorunda kalabilirim.

Alımdan çıkmak isteyen varsa bana yazsın sırada bekleyen arkadaşları dahil ederim
Kargo kabul etmezse bana getir ben yollarım Berkay

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar iyi akşamlar, satıcı ile konuştum indirim için ,totelde 14, kişiyiz 15 litre yapıyordu bu istenen ürün yani satıcı için bu az geldi sitede ki fiyat neyse o dedi bende en azından 1 litre olarak gönderim yapmasını rica ettim bayada dil döktüm fakat ikna edemedim maalesef
Emeğinize teşekkürler sağlık olsun :)
@Berkay belirtmiş ama yine ben de yaşadım kargo sorunu. Gittiğimde kargo kabul etmiyoruz sistem yok vs dediler. Bu sebeple ürünün teslimi, şişelerin gelmesi, ürünün bölünmesi, tekrar kargolanması derken 3-4 sefer kargo firmaları araya girecek ve süre ister istemez uzayacaktır :) Naçizane bir kardeşiniz olarak ricam, aceleye getirmeyelim, toplu alıma önderlik yapanlara yardımcı olalım lütfen :)

@MoonDance bravo ince düşünce için helal olsun :)

Keyifli forumlar :)

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Eyvallah :) Ne diyeceğimi bilemedim ne güzel bir ailemiz var..
Emeğinize teşekkürler sağlık olsun :)
@Berkay belirtmiş ama yine ben de yaşadım kargo sorunu. Gittiğimde kargo kabul etmiyoruz sistem yok vs dediler. Bu sebeple ürünün teslimi, şişelerin gelmesi, ürünün bölünmesi, tekrar kargolanması derken 3-4 sefer kargo firmaları araya girecek ve süre ister istemez uzayacaktır :) Naçizane bir kardeşiniz olarak ricam, aceleye getirmeyelim, toplu alıma önderlik yapanlara yardımcı olalım lütfen :)

@MoonDance bravo ince düşünce için helal olsun :)

Keyifli forumlar :)
Estağfurullah Aile olmak bunu gerektirir. Elimden ne gelirse yardımcı olurum beyler.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Kermssl sen zaten elinden geleni yaptın, tekrardan emeğine sağlık. :)

@Berkay tamamdır a biz bekleriz sıkıntı değil, çok sağolasın uğraşların için.<3

@MoonDance Emre abi çok teşekkürler, valla mükemmelsin abi hemen yardıma atladın:super:.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hem kapak altına hem de dışına :) hiç biyere gidemez artık M700 :)
araya koyduğunuz poşeti eritebilir m700. Bosluk da kalabilir. Ortak alımdan aldığımızı kimyasal hdpe şişesinde sıkıca kapatıp üzerine de streç film çekeceğim ben. Cam şişeye de koyabilirim ama hdpeler de sağlam baya.. Önemli olan kapaktaki contanın şişe ağzına sıkı oturması. Hdpe şişelerin contası baya sağlam gibi