Alış M700 Temizlik Tineri

smertt1

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Merhaba,

M700 arıyorum var ise istanbul içi 1 lt-2lt alabilirim eğer çıkmaz ise 5 lt alacağım ihtiyacı olan var ise bölüşebiliriz. Saklama koşulu önerisi olan var mı ? Her kapta uçar mı

mrtsvml

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ben de dahil olurum eğer daha fazla katılım olursa. Saklama için domates sosu koyulan cam kavanozlar öneriliyor. Kapatmadan önce kapağın altına buz dolabı poşeti koyar iyice sıkarsanız uçmaz diye düşünüyorum.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@smertt1 @mrtsvml arkadaşlar ben de daha önce İzmir grubu ile ortak alım yaparak m700 aldım lakin o dönem sprey şeklinde bir seçenek yoktu.

şimdi sprey şeklinde seçenek mevcut. Aşağıdaki linkte kampanyalı 9.90₺ olarak gözüküyor. Bende bölünmüş olmasına rağmen ben bile düşünüyorum şu an almayı.

Colormatic M700 Yüzey Temizleme Tineri Sprey 400 ml

mscelik

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kütahya
5 tane aldım hocam uzun zamandır arıyordum nasıl bunu görmedim hayret. Çok hora geçti teşekkürler :)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@smertt1 @mrtsvml arkadaşlar ben de daha önce İzmir grubu ile ortak alım yaparak m700 aldım lakin o dönem sprey şeklinde bir seçenek yoktu.

şimdi sprey şeklinde seçenek mevcut. Aşağıdaki linkte kampanyalı 9.90₺ olarak gözüküyor. Bende bölünmüş olmasına rağmen ben bile düşünüyorum şu an almayı.

@EmirhanYigiter @Nobran @Atocan @cavit @Stilwater ve hatırlayamadığım Ankaralılar. 10 tane alıyorum :)

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul

n11 de gelen yeni bir yorum bu ürün hakkında aynı satıcı. bence skt geçmiş olabilir.

Kaan Küçük-19.09.2020
Ürünü çok kötü gönderdiler
Ürün paslanmış kutuda aşırı derecede eski sanırım işlevini de yitirmiş

.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
n11 de gelen yeni bir yorum bu ürün hakkında aynı satıcı. bence skt geçmiş olabilir.

Kaan Küçük-19.09.2020

.
bende almak niyetine girmişken bu yazıyı görünce siteye baktım,evet bu şekilde bir yorum var,ikilemde kaldım açıkçası.
bu firma ile görüşmüştüm,5lt lik ürünleri için.skt olmaz bu üründe,açıldıktan sonra hava almamalı sadece demişlerdi.Tabi bu buradaki ürün tamamen farklı,aerosol şişe,benimki 5 lik tenekeydi.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Kaan Küçük-19.09.2020

.
Teşekkür ederim güzel bir durumu fark etmişsiniz. Biz de aldık izmir ekibi olarak 11 adet. Geldiğinde bakalım belli olur. 9.90₺ için sanırım firma kendi ayağına sıkmaz. Ürünler bugün kargoya verildi bir kaç güne gelir yine buradan paylaşırım vaziyeti eğer sıkıntısızsa almak isteyip tereddüt edenler için iyi olur

mscelik

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kütahya
Ben de tek başıma 5 tane aldım. İnşallah sıkıntı çıkarmaz. Şüpheye düştüm şimdi...

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aynı şekilde o yorumu gördükten sonra almaktan vazgeçmiştim, konuyu takipteyim eğer güzel çıkarsa ben de alayım :)

smertt1

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Ben de dahil olurum eğer daha fazla katılım olursa. Saklama için domates sosu koyulan cam kavanozlar öneriliyor. Kapatmadan önce kapağın altına buz dolabı poşeti koyar iyice sıkarsanız uçmaz diye düşünüyorum.
Sprey için takip edelim isterseniz, eğer olmazsa alabiliriz..

Sprey alan arkadaslar haber verin lütfen :) İlk M700 tecrübem olacak yoksa alırdım ama farkı anlamam.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
arkadaşlar aldığım Aerosol M700 tinerler geldi. Ben izmir Grubu için de alım yaptım o yüzden 11 adet.

üründe bir sıkıntı yok. Son kullanma tarihi Mart 2022 yani epey vakti var. Küflenme konusunda 2 tane üzerinde küf var evet ama ürünü etkileyeceğini düşünmüyorum özellikle onları denedim herhangi bir sorun yaşamadım. 9.90₺ için fiyatı gayet güzel almayı düşünenler alabilir.

5 litre m700’ü bölme derdi veya uçmasın diye uğraşma derdi yok bence 5 litre olana göre fiyatı da daha ucuz.

not: bu söylediklerim kişisel ilk izlenimlerimdir. İlerleyen süreçte sıkıntı yaşanması durumunda sorumluluk kişilere aittir, bana değil. :)