İnceleme Magic 130 MM Mikrofiber Ped İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar

Magic in 130 MM lik Mikrofiber Pedlerini denedim.

Ped basarili bir şekilde görevini yerine getiriyor.Ben Tam Performans kullandim yani komple aracta kullandim en fazla 2 Araç lik ömrü var Fiyati ve yaptigi iş baz alindiginda gayet makul 60₺ suan Mikrofiber ped yok.

Kalin Pasta(Meguiars 101)+Magic Mikrofiber Ped gayet güzel iş cikardi.

Ped yapisi sık ve orta agresif durumda Yumusak vernikli araclarda güzel iş cikartir veya havlu bez vs cizik ve hologramlari temizlemek icinde idealdir.

uzun gifler

Uygulama Sonrasi Final %50

Pedlerin Son Hali

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Pedin son hali içler acısı olmuş :( Kesene bereket : Emeğine ve paylaşımına sağlık :)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık kardo meguiars microfiber ped buna nazaran daha kalite duruyor tabi fiyatıda o şekilde:)

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
Arkadaşlar Selamlar

Ped basarili bir şekilde görevini yerine getiriyor.Ben Tam Performans kullandim yani komple aracta kullandim en fazla 2 Araç lik ömrü var Fiyati ve yaptigi iş baz alindiginda gayet makul 60₺ suan Mikrofiber ped yok.

Ped yapisi sık ve orta agresif durumda Yumusak vernikli araclarda güzel iş cikartir veya havlu bez vs cizik ve hologramlari temizlemek icinde idealdir.

uzun gifler

Pedlerin Son Hali

Eline koluna sağlık abi kolay gelsin :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Pedin son hali içler acısı olmuş :( Kesene bereket : Emeğine ve paylaşımına sağlık :)
Abi fiyatina gore normal iyi is cikardi aslinda :)

Eline sağlık kardo meguiars microfiber ped buna nazaran daha kalite duruyor tabi fiyatıda o şekilde:)
Kanki Meg in Pedleri bildigimiz Vakko ürün. Bununla kiyaslanamaz bile :)

Eline koluna sağlık abi kolay gelsin :)
Tesekkurler kardesim saol :)

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar Selamlar

uzun gifler

Pedlerin Son Hali

Elinize emeğinize sağlık

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık merak edilen bir pad konusunda bir çok kişiye ışık tutmuştutur.Shine mate orbital makine için Yamaçlar Detailing ortası delik olan padlerın kullanılması gerektıgı aksı takdırde pad ve destek diskin aşırı ısınacagını söylemişti.Ben hep bu sebeple bu tip aldım.Sizdekide bundan yıpranmıs olabılırmı acaba ?

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Emegine saglık abii, inceleme için teşekkürler :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık merak edilen bir pad konusunda bir çok kişiye ışık tutmuştutur.Shine mate orbital makine için Yamaçlar Detailing ortası delik olan padlerın kullanılması gerektıgı aksı takdırde pad ve destek diskin aşırı ısınacagını söylemişti.Ben hep bu sebeple bu tip aldım.Sizdekide bundan yıpranmıs olabılırmı acaba ?
Hocam pek fark etmiyor Makina nin kendi Pedleri daha dayaniksiz Suan a kadar en saglam pedler Meguiars ve Lake Country

3D nin Hava Kanalli Ped leri bile dayaniksiz.

Yamaclar Detailing şunu dese daha güzel olurdu Shine Mate lerin Ped Tabani hava kanali zayif oldugundan Her Türlu Delikli/Deliksiz Pedler cabuk ısınıyor ve yirtiliyor patliyor demesi Daha profesyonel bir cevap olurdu :)

Ayni Pedler LE T3000-T4000/3D/Flex te bir sorun olmadi.

Yillik nerden Baksaniz en az 200 civari araca polisaj yapiyoruz Net Tecrübe ederek yazdim hocam.

eynipa

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hocam pek fark etmiyor Makina nin kendi Pedleri daha dayaniksiz Suan a kadar en saglam pedler Meguiars ve Lake Country

3D nin Hava Kanalli Ped leri bile dayaniksiz.

Yamaclar Detailing şunu dese daha güzel olurdu Shine Mate lerin Ped Tabani hava kanali zayif oldugundan Her Türlu Delikli/Deliksiz Pedler cabuk ısınıyor ve yirtiliyor patliyor demesi Daha profesyonel bir cevap olurdu :)

Ayni Pedler LE T3000-T4000/3D/Flex te bir sorun olmadi.

Yillik nerden Baksaniz en az 200 civari araca polisaj yapiyoruz Net Tecrübe ederek yazdim hocam.
Hocam açıklamanız için teşekkurler .Elbetteki tecrübenize istinaden soyledikleriniz bencede daha geçerli.Zaten şimdiki kafayla shine mate yerine t4000 alırdım 125 kafa calışırdım almış bulunduk biz amatorleri şimdilik idare eder☺️

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam açıklamanız için teşekkurler .Elbetteki tecrübenize istinaden soyledikleriniz bencede daha geçerli.Zaten şimdiki kafayla shine mate yerine t4000 alırdım 125 kafa calışırdım almış bulunduk biz amatorleri şimdilik idare eder☺️
Hocam Shine Mate Fazlaca Profesyonel.bir urun bunlarin kiyaslamali tanitimini yapacagim ilerleyen zamanda