Magifoam deneme uygulaması

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Bugün deneme amaçlı çamur sıvanmış ısuzu d maxın lastik ve davlumbazlarına magifoamu autobrite ve k5 makine ile uyguladım.köpük yoğun ve kalıcı beğendim,basınçlı yıkama ve köpük yardımıyla çamurlardan kurtuldum,%95 aşamada.fırça ile sürtsem hafif kalan izleride alabilirdim lakin buna vaktim yoktu gözüme batan çamur ve jant kirinden arındık.köpük zeminde abartısız 3-4 saat kaldı bodrumda bana kar sevincini yaşattığı için magifoama teşekkürler:)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Youtubeta test videolarını izledim oksitlenmeden yoğunluk kir çıkarma vb özelliklerde ilk 2 deydi bende beğendim.sadece ph nötr olmaması korumaya zarar verir mi bilemiyorum.
Hocam ph ı kaç diye baktım ama kendi sitelerinde yazmıyor.

Şu sizin için yeterli olur sanırım, zarar vermediği belirtilmiş.

"directed Magifoam is L S P safe and wont harm your existing wax or sealant protection."

Bodrum48

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Hocam ph ı kaç diye baktım ama kendi sitelerinde yazmıyor.

Şu sizin için yeterli olur sanırım, zarar vermediği belirtilmiş.

"directed Magifoam is L S P safe and wont harm your existing wax or sealant protection."
Bilgi için teşekkürler

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
elimize saglık foamlance yanında gelen biraz sulandırılmış şampuan litrelik aldıysanız onun köpük kıvamı daha bir heyecan verici bodrumda kar özlemi çeken komşuları sevindirebilirsiniz:)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bugün deneme amaçlı çamur sıvanmış ısuzu d maxın lastik ve davlumbazlarına magifoamu autobrite ve k5 makine ile uyguladım.köpük yoğun ve kalıcı beğendim,basınçlı yıkama ve köpük yardımıyla çamurlardan kurtuldum,%95 aşamada.fırça ile sürtsem hafif kalan izleride alabilirdim lakin buna vaktim yoktu gözüme batan çamur ve jant kirinden arındık.köpük zeminde abartısız 3-4 saat kaldı bodrumda bana kar sevincini yaşattığı için magifoama teşekkürler:)
Cidden kar zannettim burası neresi diyecektim magifoammış. :komik: