Ortak Alım Maskeleme Bandı

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli forum üyeleri , bir bant firmasına 3m ve ege banttan daha iyi yapışma performansına sahip , iz bırakmayan maskeleme bandı ortak alımı için başvurduk ve bandı @CNR Detailing denedi , test etti ve beğendi. Ortak alımda bantların tanesi 15 Tl olmaktadır.
Bant ölçüsü 25mm , uzunluk 50m , renk mavi

Talepler sonucunda alım gerçekleştirebiliriz.

WhatsApp Image 2020-07-02 at 12.19.51.jpeg
WhatsApp Image 2020-07-02 at 12.19.50.jpeg

Talep Listesi :

CNR Detailing x50
onurçiko x25
Pro x10
Detail Guy x10
Dragstar x10
Murat x10
_CaN_ x5
omrslhmms x2
MoonDance
Emre9110
müsaitbiyerde x3
Sercan20 x2
Umut Aksoy x2
Berkay x2
cabay x5
Mentalfeed x5
ffsahin x4

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Değerli forum üyeleri , bir bant firmasına 3m ve ege banttan daha iyi yapışma performansına sahip , iz bırakmayan maskeleme bandı ortak alımı için başvurduk ve bandı @CNR Detailing denedi , test etti ve beğendi. Ortak alımda bantların tanesi 15 Tl olmaktadır.
Bant ölçüsü 25mm , uzunluk 50m , renk mavi

Talepler sonucunda alım gerçekleştirebiliriz.

Ekli dosyayı görüntüle 20051
Ekli dosyayı görüntüle 20052
@CNR Detailing Maskenin de masterı olduğu için o beğendiyse alınır, ancak fiyat nasıl? Ben çeşitli bantlar aldım hep, bundan iyidir kötüdür bilemem tabi ama fiyat olarak bu civardaydı. Yani gizli bir cevher sanıyorum bu bant? Anlamadığım için soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Bir de kargoyu firma mı üstlenecek kendi içimizde mi döneceğiz, yani 1 bant alıp 30 TL'ye gelmesi biraz pahalı olur sanki.

Eğer kargo yüklü çıkmazsa ben 2 adet alabilirim :)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@CNR Detailing Maskenin de masterı olduğu için o beğendiyse alınır, ancak fiyat nasıl? Ben çeşitli bantlar aldım hep, bundan iyidir kötüdür bilemem tabi ama fiyat olarak bu civardaydı. Yani gizli bir cevher sanıyorum bu bant? Anlamadığım için soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Bir de kargoyu firma mı üstlenecek kendi içimizde mi döneceğiz, yani 1 bant alıp 30 TL'ye gelmesi biraz pahalı olur sanki.

Eğer kargo yüklü çıkmazsa ben 2 adet alabilirim :)
Muammer bant canavarı olduğu için ben onun yorumlarına güveniyorum Ömer hocam. Kargoyu aramızda halletmemiz gerekecek en uygun olacak şekilde yollamaya çalışacağız veya bi kaç arkadaş birlikte talep ederse daha uygun olacaktır.

Ahmet ben de 1 adet alırım. @omrslhmms ile benim kargo yu beraber gönderirsin uyarsa.
Tamamdır listeye ekledim :)

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Üstadlar 1 bant ile kaç araba maskelenebilir..

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
uzun yola filan gidersem bununla ön tarafı maskelerim :D 5 adet de bana yaz mümkünse başkanım.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
5 tane istiyorum mümkünse

Son düzenleme:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici