Master Detailing Açılış Kampanyası | Detail Forum'a Özel

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba Detailforum,

Uzun süredir planladığım firmamı açıyorum. Master Detailing..
Master detailing, 6 Nisan Salı gününden itibaren İstanbul beylikdüzünde en iyi ürünleri titiz işçilikle buluşturan butik uygulamalarla hizmetinizde olacak.

Foruma özel kampanyamız bütün uygulamalarda %10 indirim! Kampanya son tarihi 31.05.2021

Yerimiz büyük ve geniş park alanına sahip. Sadece uygulama için değil kahve içmek için sevgili Detailforum dostlarımızı mutlaka bekleriz.
Süreçte bana destek veren, fikir alışverişi yaptığım, olur olmaz rahatsız ettiğim başta sevgili @Pro olmak üzere bütün Detailforum yönetim ekibine ve adını sayamadığım arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

Keyifli detaylar dilerim, sevgilerle..
Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim :)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Hayırlısı olsun hocam , Allah utandırmasın
Bol kazançlar dilerim
İstanbula geldiğimde çayını içmeye uğrarim :)

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
@Berkay bol müşterili, az sorunlu, bol kazançlı, az kayıplı ve çok başarılı bir iş hayatı diliyorum

melih canay

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hayırlı uğurlu olsun , bereketli bol kazançlar diliyorum. İstanbul'da doğru dürüst iş yapan mekanlara ihtiyaç var:begenixx:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Hayırlı olsun yeni girişimin kardeşim. İnşallah hedeflerine bir bir engelsiz ulaşırsın. Bir gün İstanbul’a yolum düşerse mutlaka gelir bir çayını içerim. :)

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun, güzel işler yapacağınıza eminim. Bazen ben de işi gücü bırakıp başkasına sabah akşam hizmet edeceğime, bir yer açayım diyorum. Ankara'da çok başarılı işler yapan arkadaşlar var diye vazgeçiyorum.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hayırlı olsun @Berkay ,Allah gönlüne göre versin bol kazançlar.ilk kahveni içen ben olacam kısmetse..

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Teşekkür ederim dostum, beklerim çaya kahveye. Bi m700 daha böleriz :D

Hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar dilerim :)
Teşekkürler Hakan abi, online olarak gezdiricem seni gelemesen de :)

Potansiyel ve yoğun bir bölge, isabetli olmuş, Hayırlı uğurlu olsun, hayırlı kazançlarınız olsun. :)
Teşekkür ederim hocam bakalım umarım geri dönüş alırız. Beklerim yolunuz düşerse :)

Şimdiden hayırlısı olsun , merakla beklemekteyiz. Umarım herşey gönlünüzce olur

Artık açılınca konum ve hizmet bilgisi isteriz.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Tamamdır, özelden de ileteceğim.

Hayırlı olsun hocam

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam :)

Hayırlısı olsun hocam , Allah utandırmasın
Bol kazançlar dilerim
İstanbula geldiğimde çayını içmeye uğrarim :)
Amin inşallah, mutlaka beklerim :cayyx:

@Berkay bol müşterili, az sorunlu, bol kazançlı, az kayıplı ve çok başarılı bir iş hayatı diliyorum
Çok naziksiniz teşekkür ederim. Umarım iyi insanlarla karşılaşır ağız tadıyla uygulamalar yaparız.

Hayırlı olsun Allah utandırmasın, Allah esirgesin
Çok teşekkür ederim, inşallah. <3

Hayırlı uğurlu olsun , bereketli bol kazançlar diliyorum. İstanbul'da doğru dürüst iş yapan mekanlara ihtiyaç var:begenixx:
Kesinlikle hocam, her misafirimin aracına kendi aracım gibi davrandım, böyle de devam edecek. Allah doğru yoldan saptırmasın kimseyi.

Hayırlı olsun yeni girişimin kardeşim. İnşallah hedeflerine bir bir engelsiz ulaşırsın. Bir gün İstanbul’a yolum düşerse mutlaka gelir bir çayını içerim. :)
Çok teşekkür ederim, beklerim her zaman.

Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın
Teşekkür ederim hocam size de hayırlı işler dilerim.

Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun, güzel işler yapacağınıza eminim. Bazen ben de işi gücü bırakıp başkasına sabah akşam hizmet edeceğime, bir yer açayım diyorum. Ankara'da çok başarılı işler yapan arkadaşlar var diye vazgeçiyorum.
Evet Ankara'da iyi işler yapanlar daha fazla var ama hakkını vererek yapınca bir gün karşılığını alırsınız diye düşünüyorum. Önce yaptığınız işi 'siz' beğeneceksiniz.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.
Amin hocam teşekkür ederim :)

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hayırlı olsun @Berkay ,Allah gönlüne göre versin bol kazançlar.ilk kahveni içen ben olacam kısmetse..
Bekliyorum abi, tepkini merak ediyorum. Dekorasyon ve tasarıma epey kafa yordum bakalım beğenecek misin :)
Kahvemizi yapar keyifli bir sohbet ederiz çok iyi olur uzun zaman oldu.. :cayyx::cayyx:

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Allah bol kazançlar versin hayırlı uğurlu olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi