Master Detailing Açılış Kampanyası | Detail Forum'a Özel

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. En kısa zamanda ziyaretine gelmek isterim. Yolun açık, kazancın helalinden bol bol olsun inşallah :nazar:

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. En kısa zamanda ziyaretine gelmek isterim. Yolun açık, kazancın helalinden bol bol olsun inşallah :nazar:
Çok teşekkürler Celal hocam, bekliyorum :)

Samimi mesajar için ayrıca teşekkürler herkese. En başta ticari kaygılardan uzak bir mekan olacak demiştim, yapılacak bir şey varsa isteyen istediği gibi gelip işini görebilir onu da söylemiş olalım :) Maksat detay olsun.

Teşekkürler hocam :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Konuyu hortlatıyorumn ama en iyi yazabileceğim alanın burası olduğunu düşündüm :)
Bugün iş sebebi ile Master Detailing yakınlarındaydım, gitmişken Berkay'ı ziyaret etmek istedim. Kendisi ziyaretimi kabul etti saolun bu şartlarda :)
Önceliklle garaj çok güzel çok ferah, çok güzel işler yapıyor daha iyi işler yapacağına inanıyorum. Misafir perverliği için çok teşekkür ederim, Bilgi paylaşımları için ve fikir alışverişi için ayrıca teşekkür ederim. Uygulama yaptığı araçlar üzerinde anlatımları ürünler hakkında bilgi vermesi planlar v.s çok keyifli bir sohbetti :) Bilği paylaşma konusunda çok çömert, :)
Ayırca 5 dk öncesi tanıştığı birine aracını yıkayalım demesi, deneme için ürün vermesi farklı ürünleri denemem için vermek istemesi beni olumlu yönde şaşırttı, kendisine tekrar teşekkür ederim tanıştığıma çok memnun oldum :)