Master Detailing - Tanıtım ve Paylaşım Alanı

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hayırlı işler bol kazançlar Berkay hocam
Teşekkürler hocam

Hayırlısı olsun Berkay hocam, işini titizlikle yapan yerlerin artması sevindirici..
Teşekkürler Erçin hocam

İlginiz ve zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim, asıl mesleğimiz çok farklı olsa da bazen yaptığım bu hobiyi profesyonel bir işletmeye dönüştürmeye düşünüyorum ara ara:gulumsemex: Maddi beklenti içerisine girdiğimizde anladığım kadarıyla şu ekonomik şartlarda kötü bir zaman.
Aynen öyle hocam

Allah kolaylıklar versin.Bol kazanç.
Zor dönemde de yatırım kolay şey değil.
Kesinlikle çok ters bir zaman. Düze de çıkmıyor. Teşekkürler

Hayırlı işler. Bol kazançlar diliyorum Berkay hocam. Mekan güzel yapılan işler tarif edilemez.
Teşekkür ederim hocam.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Tekrardan hayırlı işler Berkay abi , umarım başarılarla devamı gelir.

Yukarda bahsedilene ek ayrı sorular bende sorayım , İlk başlarda iyiki yapmışım veyahut keşke yapsaydım dediğin adımlar var mı ?

Malum , belki de çoğumuzun aklında ufak da olsa acaba bi yer nasıl olur düşüncesi var. Belki de forumdaki diğer arkadaşlardan da mekan açan olacak kim bilir.. Tabi bunlara ek , yapılan kötü işçilik altında polisaj denemeyecek usta olduğu sürece çoğu kişi de hem uygulama hem hizmetten çekiniyor. Diğer bir tesellim de umarım sizin gibi , işini hakkıyla yapanlar bu pasta cilacılara galip gelir de sektörde işini layığıyla yapanları görürüz.
Teşekkür ederim. İyi ki yapmışım dediğim şey, klasik pasta- cila asla yapmadım. Belki müşterisi vardı, ama hayır buranın hizmet standardı bu, sadece polisaj var dedim. Statüyü burada belirlemek çok önemli.

Keşke yapmasaydım dedigim şey yıkama, ilk zamanlar bir süre yaptım. Yol geçen hanına dönmeye başladı. Koltuğu kaça yıkıyorsun gibi klasik sorular. Berkay sen ne yapıyorsun dedim, hedeflerin var senin. Böyle olmaz. Ben misafirimle para konuşmak istemiyorum, yapacağımız işi konuşmak istiyorum. Misafirim diyorum müşteri demiyorum hala, insanları para kaynağı gibi görmek hoşuma gitmiyor. Ne zaman yıkamayı da kestim rayına oturmaya başladı.

Bizim sektör asla pasta cilacılara galip gelmeyecek, ama insanlar bilinçlenecek.

Şu zor ve ışığı göremediğimiz zamanlarda sakın umutsuzluğa kapılma, sakın pes etme :) @Berkay
Tamam abi :begenixx: Teşekkürler. Bir gün göreceğiz ışığı. Milletçe hep beraber

Hayırlı işler bol kazançlar diliyorum:)
Teşekkür ederim hocam

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kardeşim Allah muvaffak etsin inşallah, Detailing sektörüne ivme kazandıracak insanlardan birisin. Tecrübelerinle ışık saçıyorsun, işin gücün rastgelsin.

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Kardeşim Allah muvaffak etsin inşallah, Detailing sektörüne ivme kazandıracak insanlardan birisin. Tecrübelerin ışık saçıyorsun, işin gücün rastgelsin.
Abi teşekkür ederim, inşallah. Biliyorsun ki senin bana katkın çok hakkın ödenmez. Sağ olasın

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bmw X3 seramik kaplama uygulamamız sizlerle.

'0' km uygulama aracımız boya düzeltme ve parlatma işlemleri sonrası seramik kaplama ile koruma altına alındı. Motor ve deri koruması yapılarak sahibine teslim edildi.

İletişim
Tel : 0542 479 34 80
İnstagram : https://www.instagram.com/masterdetailing34/

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Bmw X3 seramik kaplama uygulamamız sizlerle.

'0' km uygulama aracımız boya düzeltme ve parlatma işlemleri sonrası seramik kaplama ile koruma altına alındı. Motor ve deri koruması yapılarak sahibine teslim edildi.

İletişim
0 km aracı bu hale nasıl getirdiler aklımda ki tek soru bu ?
Eline emeğine sağlık berkay hocam
Sahibi iyi günlerde kullansın:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık Berkay aracı tekrar sıfırlamışsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bmw E60 sizlerle!
Vernik yüzeyine gömülmüş kontaminasyon ve reçine yanıklarını trizact ve ağır polisaj işlemi ile giderdik. Olabilecek en iyi duruma gelen yüzeyi seramik kaplama ile koruma altına aldık. Detaylı iç temizlik, susuz motor temizliği işlemleri yapıldı.

İletişim

Berkay

Konu Sahibi ✔
Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bmw G30 kapsamlı detay uygulamaları ile sizlerle!

Boya kusurları giderme işlemleri sonrası seramik kaplama, cam su itici, jant seramik kaplama işlemleri yapıldı. Susuz motor temizliği, detaylı iç temizlik ve deri bakımları, iç trim polisaj işlemleri tamamlanarak sahibine teslim edildi.

resim link

İletişim