Mavi Alev BMW Polisaj

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama yine efsane olmuş söyleyecek söz yok sana yakın arkadaşlar çok şanslı :deli: sonax pastalar ise tam aracın renginin hakettiği finishi bıraktığına eminim abi fotoğraflar böyle yanıyorsa gözle bi başkadır :utandim:
Bu soğukta titaniuma elle girişen ellerin dert görmesin , bileğine kuvvet abi :komik:

@RecepGürışık ’a da kazasız belasız günlerde binmek nasip olsun, BBSler çok yakışıyor onları sevin :komik:

Emeğinize sağlık,kazasız belasız günlerde hem araca hem @onurçiko abimize nazar değmesin maşallah:mutlu:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Maşallah Rabbim gücüne güç versin abi @onurçiko yine harika olmuş renk süper araç süper @RecepGürışık güle güle kullan harika olmuş araç Maşallah ellerinize sağlık :)
Teşekkür ederim kardeşim.Gerçekten renk çok güzel.İnsanın üzerinde çalıştıkça çalışası geliyor.
Hardcore Detailer dedigin bu olsa gerek.
Hocam yine müthis eser cikarmisin……..Derece ne kadardi acaba. Cogu polisajlar soguk havalarda ,pad üzeri Kücük Kücük "sucuklar" olusturuyor.Sonaxda böyle oldumu, yoksa sorunsuz uygulandimi? Bu havada Zymöl elle uyguladinya, baska ne diyeyim :alkis::alkis::alkis:
Teşekkür ederim nazik yorumların için. Hava sıcaklığı sanırım 5 derece falandı. Lakin hissedilen daha düşüktür.Sonax da Flowey de sıkıntısız çalıştı.
Adamsın:)
Hay maşallah onur abi. Eline saglık. Söylenecek söz bulamadım. Recep kardeşim sende güle güle bin yanıyor maşallah arabada.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim:utandim:
Abi bu ne ya
:eek:
Alem fotoshop filtreleriyle böyle finaller çıkaramıyor
Tebrik ve de takdir ediyorum :alkis:
Her zamanki gibi ağzım açık izliyorum :saskin:
Teşekkür ederim hacı. çok naziksin:utandim: İnşallah seninkinede kısmet olur.Senin aracın rengide çok iyi.
Bizim filtreyle falan işimiz olmaz hep natural:)
çok iyi bir uygulamacısın yine mükemmel iş çıkartmışsın benim en çok gözüme takılan cam temizliği tüm konularında aynı temizlik var
ben kesinlikle böyle bir temizlik yapamıyorum püf noktası var mı?
ok teşekkür ederim.Cam temizliğine her zaman dikkat ederim.sanki dikkat etmediğim birşey varmış gibi:) Kullandığınız ürünler olayı değiştiriyor bence, yoksa özel birşey yapmıyorum.Sıkıyorum siliyorum , bezin kuru tarafı ile tekrar siliyorum.
Hakikaten güzel araç. @onurçiko uygulamasıyla da nirvanaya çıkmış. @Pro şu emojilere bir de nazar boncuğu mu eklesek acaba :D .

Kazasız belasız olsun. Yalnız gözler @RecepGürışık ın nevi şahsına münhasır boncuk testlerinden aramadı değil :komik: .
Teşekkür ederim, Yılbaşı geldi geçti sen yoksun...
Onur abi ellerin dert görmesin. @RecepGürışık kıynetini biler inşallah sonra hd600 ün basıncıyka yıkarsın Recebi bu soğuk günde seni uğraştırmış
Teşekkür ederim kardeşim, artık Recep'e ne yapacağımı forumda bir konu açarak ortaklaşa buluruz:)
Eline sağlık @onurçiko bitmeyen sampiyonlar ligi yapmislar :alkis::alkis:
:kop:Teşekkür ederim.
@RecepGürışık recep ustanın kralını bulmuşsun. Araba çok parlamış Kızlar hasta olacak
Onur ellerine sağlık soğuğa rağmen sağlam uygulama çıkmış

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei. Artık Recep dahada kız bulamazsa yuh yani ben daha ne yapayım:kop::kop:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Uygulama yine efsane olmuş söyleyecek söz yok sana yakın arkadaşlar çok şanslı :deli: sonax pastalar ise tam aracın renginin hakettiği finishi bıraktığına eminim abi fotoğraflar böyle yanıyorsa gözle bi başkadır :utandim:
Bu soğukta titaniuma elle girişen ellerin dert görmesin , bileğine kuvvet abi :komik:

@RecepGürışık ’a da kazasız belasız günlerde binmek nasip olsun, BBSler çok yakışıyor onları sevin :komik:

Emeğinize sağlık,kazasız belasız günlerde hem araca hem @onurçiko abimize nazar değmesin maşallah:mutlu:
Teşekkürler kardeşim, nazik yorumun ve iyi dilekleri için. Jantler efsane, titanium şahane:)

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık yine döktürmüşsünüz Onur hocam. Arabanın rengide tam detaylıkmış valla, Aracada sizede kocaman bir maşallah :) Finaller güneş altında olsaydı yanardı ortalık (şuanki haliyle geceyi aydınlatmış orası ayrı) :D

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerinize sağlık yine döktürmüşsünüz Onur hocam. Arabanın rengide tam detaylıkmış valla, Aracada sizede kocaman bir maşallah :) Finaller güneş altında olsaydı yanardı ortalık (şuanki haliyle geceyi aydınlatmış orası ayrı) :D
Teşekkür ederim, dahada güneş çıkmadı yağmur yağıyor şimdi.Artık boncuk resmi atar @RecepGürışık :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Abi final fotoğrafları beni bitirdi,Maşallah dicek hçbşy yok Elinize sağlık onur hocam

Oralara yakın olsam benim emektar 2008 e92 yide getirirdim polisaja

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

RecepGürışık

Acemi Detaycı
Üye
İl
.Antalya
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Antalyanın gördüğü en soğuk günlerden birini bulduk. Saatlerce uğraşıp büyük bir emekle showroom aracına dönüştüren onur abime teşekkür ediyorum.

İzlemek isteyenler için Baştan sona kısa kısa işlemler , Telefon ile açıp büyütüp izleyiniz instagram için çektiğim video yamuk oldu :)

vay aga bee
20190108_233111.jpg

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Resim ve videolarla Detaydan yana günlük tedavimizi olduk :)

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
ok teşekkür ederim.Cam temizliğine her zaman dikkat ederim.sanki dikkat etmediğim birşey varmış gibi:) Kullandığınız ürünler olayı değiştiriyor bence, yoksa özel birşey yapmıyorum.Sıkıyorum siliyorum , bezin kuru tarafı ile tekrar siliyorum.
bir sonraki uygulamada cam temizliği videosu rica etsem :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Antalyanın gördüğü en soğuk günlerden birini bulduk. Saatlerce uğraşıp büyük bir emekle showroom aracına dönüştüren onur abime teşekkür ediyorum.

İzlemek isteyenler için Baştan sona kısa kısa işlemler , Telefon ile açıp büyütüp izleyiniz instagram için çektiğim video yamuk oldu :)

vay aga bee
Ekli dosyayı görüntüle 4636

Keyfinize diyecek yok soğuk,yağmur,çamur dinleyen zaten yok:alkis: onur abiyi arada böyle videolarla bizlerle daha haşır neşir edebilirsiniz :komik:
Vlog falanda olsa arada sohbet,uygulama, teoriler,pratikler :)
Siz üşenmezseniz biz sıkılmayız hocam:sicak:.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi ellerine sağlık, hayranlıkla izliyoruz... Standart bir onurçiko performansı şaşırmadım. Maşallah..

@RecepGürışık bi tur versene, bişi deneyip getircem. Maşallah diyorum.<3;)

@Paian en kısa sürede nazar boncuğu ekleriz :)
Teşekkür ederim sayın adminim, sen gel Recep attırır bi tur, ne olacak canım:)
Abi final fotoğrafları beni bitirdi,Maşallah dicek hçbşy yok Elinize sağlık onur hocam

Oralara yakın olsam benim emektar 2008 e92 yide getirirdim polisaja

Teşekkür ederim kardeşim, ben buradayım yolun düşerse beklerim:)

vay aga bee
Ekli dosyayı görüntüle 4636
Teşekkür ederim Recep video ve resimler için. Güzel video olmuş :)
Resim ve videolarla Detaydan yana günlük tedavimizi olduk :)

Detay doktorunuz burada, inşallah doyurmaya devam ederiz Allah güç verdikçe:utandim:
bir sonraki uygulamada cam temizliği videosu rica etsem :)
Tamamdır.ilk uygulamada çekerim inşallah. Tek plunca video zor oluyor ama bakacağım bi çaresine.
Keyfinize diyecek yok soğuk,yağmur,çamur dinleyen zaten yok:alkis: onur abiyi arada böyle videolarla bizlerle daha haşır neşir edebilirsiniz :komik:
Vlog falanda olsa arada sohbet,uygulama, teoriler,pratikler :)
Siz üşenmezseniz biz sıkılmayız hocam:sicak:.
Can tek olunca zor bana ekipman lazım bunun için. Bakalım olur inşallah.
Parti kur oy verelim maşallah yahu. Ellerinne sağlık. :heyecan:
 :kop::kop:Teşekkür ederim. Sesli güldüm Allah ta seni güldürsün...
Onur abi eline sağlık.

Sonax Cutmax ve Perfect finish ikilisi; Menzerna'nın 400 2500 ve 3800 pastalarının 3'nün birlikte yaptığı işi yapıyor diyebilir miyiz ?

Flowey pastalarının fiyatı ne olacak abi bir bilgin var mıdır ?

Recep şanslı adamsın :)
Sonaxlar daha iyisini bile yapıyor diyebilirim.
Fiyatları konusunda bir bilgim yok şu an ama uygun fiyata çıkacak diye konuşmuştuk. @FloweyTurkiye detaylı bir malumat verecektir.
Emeğinize sağlık...benim Aveo ya ne zaman sıra gelir..15 tatilde Alanya'da olmayı düşünüyorum..
Teşekkür ederim, ne zaman isterseniz ben buradayım hazırım. Hallederiz.

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Onur abi eline sağlık.

Sonax Cutmax ve Perfect finish ikilisi; Menzerna'nın 400 2500 ve 3800 pastalarının 3'nün birlikte yaptığı işi yapıyor diyebilir miyiz ?

Flowey pastalarının fiyatı ne olacak abi bir bilgin var mıdır ?

Recep şanslı adamsın :)
Merhabalar;

Pastaların testleri bitti ve ürünlerin gelmesi için beklemeye başladık, fiyat çalışması henüz yapmadık ama mevcut piyasadan aşağıda ve rekabetçi fiyatlarımız olacağını şimdiden söyleyebilirim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Onur abi aklıma takılan bir şey var. İnternette bazı yorumla dönüyor. Boya ısınmadan cutting aşamasının tam verimli olmayacağı yönünde. Görünen o ki uygulama yaptığın anda hava da epey soğuk.

Tecrübelerin bu konu hakkında ne diyor?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Detay partisi yapıyorsunuz beni hiç çağırmıyorsunuz ayıp ayıp :kizgin::kizgin::komik::komik: Maşallah abi yine konuşturmuşsun marifetlerini. Renk zaten şahane. Senin ellerinde daha da bir güzel olmuş :)
Teşekkür ederim kardeşim. Sana ayıp oldu gerçekten ama olay akşamdan haberleşilip sabaha hemen olunca unuttum haber vermeyi. Kusura bakma artık bir dahaki sefere diyelim. Video çekecek adam lazım zaten :) Haber veririm sana.
Renk mükemmel ama Onur abi senin performansın dahada mükemmel . Bu ikisi bir araya gelince dönüp dönüp bakılası bir sonuç çıkmış ortaya .
Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için.
Merhabalar;

Pastaların testleri bitti ve ürünlerin gelmesi için beklemeye başladık, fiyat çalışması henüz yapmadık ama mevcut piyasadan aşağıda ve rekabetçi fiyatlarımız olacağını şimdiden söyleyebilirim.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Onur abi aklıma takılan bir şey var. İnternette bazı yorumla dönüyor. Boya ısınmadan cutting aşamasının tam verimli olmayacağı yönünde. Görünen o ki uygulama yaptığın anda hava da epey soğuk.

Tecrübelerin bu konu hakkında ne diyor?
Nisbeten doğru yorumlar kardeşim fakat her pastanın çalışma prensibi farklılık gösteriyor. Bazıları ısıtarak daha verimli çalışıyor bazısında çok önemli değil. Ama hepsinin çalışması için bir ısı gerekli sadece dereceleri farklı.
Demek istediğin soğuk hava ile alakalıysa soğuk havada çizik daha kolay alınıyor. İlk panelde çizik almakta oldukça zorlanırken hava soğudukça daha kolaylaştı iş. Hatta kaputa başladığımda güneş vardı, 2vuruşta bile çizik alamamışken hava buz kestiğinde tek vuruşta mükemmel sonuç aldım. Tabii ki devir aralığıda çok önemli. Hava soğudukça daha üst devirlere çıkabiliyorsun. Vs vs. Çok fazla kriter var. Böyle anlatmakta zor oluyor benim için. Pratik ve tecrübeyle zamanla oturuyor. Yani bunun tam olarak söyle yaparsan söyle olur gibi katı kuralları yok. Değişken çok faktör oluyor. Bilmiyorum anlatabildim mi. Umarım fikir vermiştir.