Mazda 3

chetez1980

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Merhaba, aracım 2018 mazda 3 sedan benzinli otomatik power paket... Beyaz renk ve aralık sonunda sıfır aldım..
Flowey B33 fırçasız şampuanı Secho Fx 2 ilaçlama köpük pompası ile kullanıyorum.. Bu şampuanı yeni aldım ve araç sıfır aldığım gün gibi parladı, daha önce başka şampuan kullandım ama ucuz markaydı ve iyi sonuç vermedi.. Torpido bakım,şampuan,jant temizleyici vb önerileriniz bekliyorum.. Teşekkürler..

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hoşgeldiniz isminizide öğrenirsek sizi tanımış oluruz. Aracınız hayırlı olsun,forumda sorduğunuz bütün soruların cevabı ve daha fazlası bulunuyor biraz inceleme yaparak ürün tanıyarak kendi beklentileriniz doğrultusunda tercihler yapabilirsiniz :) keyifli forumlar

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Aramıza hoş geldiniz, Mazda son yıllarda çok dikkatimi çeken bir marka sizinki de nispeten yeni sayılır kazasiz, belasız kullanın inşallah. Ürün tercihi konusunda forumda birçok konu var, kısa bir araştırmayla hepsine ulaşabilirsiniz sanıyorum. Aktif ve keyifli forumlar dilerim

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Hoşgeldiniz. İyi forumlar. Hayırlı olsun arabanız .

Mazda kimisinin çok sevdiği vazgeçemediği. Kimisinin de hiç bilgisi olmayan bi araba . Benimde merak ettiğim bi araba markası .

chetez1980

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Herkese tekrar merhaba ismim Tezcan.. 40 yaşındayım ve evet Mazda ülkemizde pek tutmayan bir ara. ama iddaa ediyorum, Mazda 3 ya da Mazda 6 kullanan bir kişi,başka bir araca kolay kolay bir daha binemez :) Köpük sıkma cihazı pek işime yaramadı,,zaten araç deli gibi kirlenene kadar beklemediğim için elle yıkamak daha etkili oluyor.. Kaliteli bir eldiven tarzı süngerim var,kurulamak için de fiber büyük 2 bezim var.. Resim nasıl eklenir henüz bilmiyorum,zamanla öğrenince aracın resimlerini atarım :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese tekrar merhaba ismim Tezcan.. 40 yaşındayım ve evet Mazda ülkemizde pek tutmayan bir ara. ama iddaa ediyorum, Mazda 3 ya da Mazda 6 kullanan bir kişi,başka bir araca kolay kolay bir daha binemez :) Köpük sıkma cihazı pek işime yaramadı,,zaten araç deli gibi kirlenene kadar beklemediğim için elle yıkamak daha etkili oluyor.. Kaliteli bir eldiven tarzı süngerim var,kurulamak için de fiber büyük 2 bezim var.. Resim nasıl eklenir henüz bilmiyorum,zamanla öğrenince aracın resimlerini atarım :)
Kazasız belasız sürme dileğiyle abi, aracı yıkarken hangi teknikleri kullanıyorsunuz? Anladığım kadarıyla sünger ile yıkıyorsunuz ama aracı çizebilir, forumumuz da yıkama teknikleri var onlara bakabilirsiniz. Ayrıca şu başlık resim yüklemek için yardımcı olucaktır.

Öneri - Hızlıresim ile forumda fotoğraf paylaşımı nasıl yapılır ?

chetez1980

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Kazasız belasız sürme dileğiyle abi, aracı yıkarken hangi teknikleri kullanıyorsunuz? Anladığım kadarıyla sünger ile yıkıyorsunuz ama aracı çizebilir, forumumuz da yıkama teknikleri var onlara bakabilirsiniz. Ayrıca şu başlık resim yüklemek için yardımcı olucaktır.

Öneri - Hızlıresim ile forumda fotoğraf paylaşımı nasıl yapılır ?
Teşekkür ederim,ilk önce köpük sıkıp 3-5 dakika bekliyorum,su tutup yeniden bu sefer elle yıkıyorum.. Faydalı linkin için teşekkür ederim,inceleyeceğim..

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkür ederim,ilk önce köpük sıkıp 3-5 dakika bekliyorum,su tutup yeniden bu sefer elle yıkıyorum.. Faydalı linkin için teşekkür ederim,inceleyeceğim..
Şu anda en güncel @omrslhmms abinin hazırladığı rehber var, hiç uğraşmadan ordan okuyabilirsiniz eğer sorunuz var ise hızlı-cevap başlığından yazabilirsiniz. En kısa sürede cevap alırsınız. :)