Megane 3 Detailing Uygulamaları

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhabalar, geçen yaz yaptığım ancak paylaşmaya bir türlü zaman bulamadığım bir uygulamayı paylaşıcam. Araç bir arakdaşımın aracı, 2. El olarak alınmış ve 160bin kmdeydi. Arabaya genelde köpekle beraber binildiği için özellikle koltukları çok kirliydi. Hangi ürünleri kullandığımı uzun zaman olduğundan dolayı teker teker yazamıyorum. Aracın detaylı iç temizliğini yaptıktan sonra SFC2 ile ön yıkaması ardından zymöl auto wash ile çift kova yöntemi ile yıkandı. Koruma olarak AD Project32 uygulandı. Boya durumu çok kötüydü, zaman da kısıtlı olduğu için demirtozu ve kil temizliğini yapamadım. Umarım beğenirsiniz :)
Öncesi fotoğraflarıyla başlayalım.
Plakalıklar değişeceği için onları sökerek başladım.

IMG_2599.jpg

Sonrası fotoğralarına geçelim.

50/50 Fotoğraflar:
Dış plastik aksama AF Revive uyguladım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Herkese merhabalar, geçen yaz yaptığım ancak paylaşmaya bir türlü zaman bulamadığım bir uygulamayı paylaşıcam. Araç 2. El olarak alınmış ve 160bin kmdeydi. Arabaya genelde köpekle beraber binildiği için özellikle koltukları çok kirliydi. Hangi ürünleri kullandığımı uzun zaman olduğundan dolayı teker teker yazamıyorum. Umarım beğenirsiniz :)
Öncesi fotoğraflarıyla başlayalım.
Plakalıklar değişeceği için onları sökerek başladım.

Ekli dosyayı görüntüle 11414

Sonrası fotoğralarına geçelim.

50/50 Fotoğraflar:
Dış plastik aksama AF Revive uyguladım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ellerine sağlık güzel iş çıkarmışsın, güle güle bin

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık güzel temizlik olmuş,ardına bi polisajda beklenmiyor değil :sicak: güle güle kullanın

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerine sağlık güzel iş çıkarmışsın, güle güle bin
Araç arkadaşımın konu başlığında belirtmeyi unutmuşum. Teşekkürler güle güle binsin :)
Elinize sağlık güzel temizlik olmuş,ardına bi polisajda beklenmiyor değil :sicak: güle güle kullanın
Teşekkür ederim :) Araç ciddi anlamda polisaj istiyor ancak hiç dikkat edilmeden yıkandığı ve daha önce boyanan parçalardan dolayı yer yer vernik atıkları olduğundan boya üzerinde çalışmak için kalan verniğin çok düşük olduğunu düşünüyorum. Arkadaşımında polisaj gibi bir isteği olmadığından dışına hızlı cila atarak parlaklığı arttırmış olduk biraz :D
Ellerine sağlık güzel uygulama olmuş

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim abi :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, güzel iş çıkarmışsınız, araç polisaj diye bağırıyor lakin, olabilecek en iyisi olmuş gibi kullanılan malzemelerle. Eskisine nazaran çok çok iyi.

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık, güzel iş çıkarmışsınız, araç polisaj diye bağırıyor lakin, olabilecek en iyisi olmuş gibi kullanılan malzemelerle. Eskisine nazaran çok çok iyi.
Teşekkür ederim abi. Önemli olan içini toplamaktı, bu yaz belkide tekrar ufak tefek iç temizlik ve polisajda gelir :D
Elinize sağlık , araç kendine gelmiş :) .
ellerinize sağlık güzel uygulamalar.
Teşekkür ederim :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Detail Engineer, bey elinize saglık çok nefaset bir temizlik olmuş. sahibi arkadaşınız güzel günlerde kirletsin . iyi detaylar.