Megane 4 Polisaj Uygulaması

EmirhanYigiter

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Öncelikle 7 yıldır bindiğim emektar Focus'u satıp Megane 4'e geçtim. Araçta tek tük derin çizikler haricinde yıkama çizikleri mevcuttu.
Kirli Hali

Sinekler için K2 Nuta Anti Insect

Üzerine de Innova Foamy

Jantlar için KC FB ve Flowey R1

Ön yıkama sonrası

Kova yıkama sonrası

Demirtozu temizliği yapıp kile geçtim. Tavan ve bagajın üst kısmı hariç temiz çıktı.

Polisaj öncesi

Cutting için DWP849x, Menzerna 400 yeni seri, Obey keçe

Cutting için çeşitli öncesi sonrası fotoğrafları,

Tek boyalı parçamız olan sol ön kapıda önceden kalan zımpara izleri ve kötü görünüm vardı. Aşırıya kaçmadan sulu 2000 zımpara uyguladım.

Polish için Menzerna 2500 + Shine Mate EX620 + Rupes Sarı ped

Finish için Menzerna 3800 + ShineMate EX620 + Rupes Beyaz ped

Polisaj Sonrası

VP Combo 2 ile yıkama

M700 ile silindikten sonra ADBL Synthetic Wax

Lastiklere de Meg Endurance sürdükten sonra,
Finaller

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Baya güzel bir çalışma olmuş. Yeni başlangıçlar iyidir. Kazasız belasız sürüşler dilerim, güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle :):nazar:

EmirhanYigiter

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeğine sağlık, bu renk de Megane da baya iyi duruyormuş senden görmüş olduk. :) Seni Focusla tanımıştık elveda Focus reise

EmirhanYigiter

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Emeğine sağlık, bu renk de Megane da baya iyi duruyormuş senden görmüş olduk. :) Seni Focusla tanımıştık elveda Focus reise
Teşekkürler, bende Focusa üzülmüyor değilim o7, hele ki manuel olunca. :confused: Artık manuelin ne arzı kaldı ne talebi, Megane alırken üzüle üzüle otomatik aldım. :smilex:

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
i
Öncelikle 7 yıldır bindiğim emektar Focus'u satıp Megane 4'e geçtim. Araçta tek tük derin çizikler haricinde yıkama çizikleri mevcuttu.
Kirli Hali

Sinekler için K2 Nuta Anti Insect

Üzerine de Innova Foamy

Jantlar için KC FB ve Flowey R1

Ön yıkama sonrası

Kova yıkama sonrası

Demirtozu temizliği yapıp kile geçtim. Tavan ve bagajın üst kısmı hariç temiz çıktı.

Polisaj öncesi

Cutting için DWP849x, Menzerna 400 yeni seri, Obey keçe

Cutting için çeşitli öncesi sonrası fotoğrafları,

Tek boyalı parçamız olan sol ön kapıda önceden kalan zımpara izleri ve kötü görünüm vardı. Aşırıya kaçmadan sulu 2000 zımpara uyguladım.

Polish için Menzerna 2500 + Shine Mate EX620 + Rupes Sarı ped

Finish için Menzerna 3800 + ShineMate EX620 + Rupes Beyaz ped

Polisaj Sonrası

VP Combo 2 ile yıkama

M700 ile silindikten sonra ADBL Synthetic Wax

Lastiklere de Meg Endurance sürdükten sonra,
Finaller

elinize sağlık harika bir uygulama olmuş, şu detay işinde özellikle koyu renkler uygulamanın karşılığını daha iyi veriyor parlaklık ve yansıma şahane.

EmirhanYigiter

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Maşallah hocam çok güzel olmuş, Benim oğlan da polisaj sonrası kendine gelmişti şu şekilde

Eline Emeğinize sağlık sayımız artıyor :D maşallah
Teşekkürler
Eline sağlık hocam. Focustan sonra yol tutuş sizi çok üzebilir Focus sınıfının en iyisi :)
Önceden kullandığım için yol tutuşunu biliyordum zaten ama ben memnunum açıkçası bir tek büyük çukur gibi yerlerden geçerken leylek hissi geliyor ona alışamadım. :smilex:
Benim en başta alma nedenim motoru açıkçası, dizel artık bana uymuyor ev iş arası yakın olduğu için hararet yerine gelmeden yol bitiyor. Hem kurum sorunu var hem de kışları ısınma sorun oluyor. Turbo benzinde de Fordda düzgün motor olmadığı için tercih ettim açıkçası. 1.6 ecoboostlar sağlam olsa mondeo alacaktım ancak 50 binde bir sandık motor atmak istemiyorum. :smilex:
i
elinize sağlık harika bir uygulama olmuş, şu detay işinde özellikle koyu renkler uygulamanın karşılığını daha iyi veriyor parlaklık ve yansıma şahane.
Teşekkürler, araba bakarken ilk kriter beyaz olmamasıydı. :smilex:

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık güzel parlamış :gulumsemex: Kazasız belasız güzel günlerde keyifle kullan. Hem dizelden hemde manuelden kurtulmana sevindim :smilex:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emirhan eline saglik Megane4 İcon paketler gercekten güzel.duruyor ford a göre yumusak bir araç kesinlikle pisman etmez.

EmirhanYigiter

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
Eline sağlık güzel parlamış :gulumsemex: Kazasız belasız güzel günlerde keyifle kullan. Hem dizelden hemde manuelden kurtulmana sevindim :smilex:
Teşekkürler abi, ama manueli arıyorum hala sürekli aynı yerlerden geçtiğim için özellikle yavaşlarken vites küçültme isteği geliyor sürekli frene basasım gelmiyor. :smilex:
Emirhan eline saglik Megane4 İcon paketler gercekten güzel.duruyor ford a göre yumusak bir araç kesinlikle pisman etmez.
Teşekkürler, sedanları bilmiyorum ama benim araba yumuşaktı zaten abi. :smilex: Bizim ülkede lastik basınçları için kitapçığa riayet edilmediği için oluyor bunlar. Arabanın fabrika önerisi 31 PSI'dı 31-32 PSI'dan fazla basarsan araba kemik gibi oluyordu. Özellikle lastikçi arkadaşlar minimum 34 bastıkları için araba böbrek taşı düşürtecek gibi sert oluyordu.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkürler abi, ama manueli arıyorum hala sürekli aynı yerlerden geçtiğim için özellikle yavaşlarken vites küçültme isteği geliyor sürekli frene basasım gelmiyor. :smilex:
Zamanla alışırsın. Vites küçültme sorun değil bundada yaparsın vitesi sola çek, al sana manuel :gulumsemex: istedin yerde küçült frene basmak zorunda değilsin. Benim bundan önceki araçlarımda hep kullandığım sistemdir. O sayede balata ömrüm de hep uzun olmuştur :gulumsemex: Bunda yapamıyorum manuele alınca elektrikten çıkıp benzine geçiyor :smilex:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Emir yeni aracın tekrardan hayırlı olsun. Icon 1.3 TCE Megane severiz :) renk de griden daha güzel bence, böyle füme ve yakın tonları daha çok beğeniyorum.
Finaller şahane görünüyor, eline emeğine sağlık. Bu haliyle de bi tekrar göreyim sonra :D

EmirhanYigiter

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye