Megane sw Detailing ( Chemical Guys VSS-Chemical Guys White Light - s100)

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araba ağarmış (beyazlamış) resmen :yıldızlı: elinize sağlık.
Bu uygulamadan sonra bende şu açıdan bir rahatlama oldu. Ben de bir iki defa Asperox denedim ama bir detaycıya yakışmaz diye de çekiniyordum açıkçası. Ama bu saatten sonra kimse tutamaz beni :) basacam Asperoxu...

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Herkese iyi dilekleri için Onur üstada da emekleri için tekrar teşekkür ederim. Burada ki Herkes gönlü güzel insan vesselam, genel bi buluşma olsa gerçekten süper bi ortam olur eminim ama işte herkes ayrı bir coğrafya da ne yazık ki. Umarım bi gün hep beraber bi buluşma yapar tanışır kaynaşırız:sarılx:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Araba ağarmış (beyazlamış) resmen :yıldızlı: elinize sağlık.
Bu uygulamadan sonra bende şu açıdan bir rahatlama oldu. Ben de bir iki defa Asperox denedim ama bir detaycıya yakışmaz diye de çekiniyordum açıkçası. Ama bu saatten sonra kimse tutamaz beni :) basacam Asperoxu...
Teşekkür ederim. Asperox u çok kullanma sen yine de. Ben denemek için almıştım. Pek bir zarırunı görmedim ama yine uzun vadede sonucunu bilmiyorum.
Ellerine sağlık abi, araba gençleşmiş. Güzel bir detay günü olmuş.
Teşekkür ederim kardeşim.
@onurçiko yine efsane bir uygulama daha @DropX ellerinize sağlık. Parıl parıldamış. Güle güle kirlet.
Abi white diamond bozulmayaydı finalleri düşünemiyom
Teşekkür ederim kardeşim. Elimizden geldiğince beyazlattık.
hocam elinize saglık güzel ve keyifli uygulama olmuş
Teşekkür ederim hocam.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi eline sağlık on numara uygulama olmuş, @DropX hayırlı olsun hocam yağmur yağdığında olan o mutsuzlugunuzu tahmin edebiliyorum insan kıyamaz hele bide yanan cayır cayır bı beyazsa araç :kahkahaa:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko, üstad döktürmüşsünüz yine. bir beyaz daha mutlu, gururla taşıyor o parlak -ıslak görüntüsünü tüm ihtişamıyla üzerinde.
ellerinize saglık.

@DropX bey; güzel günlerde kirletin maşallah.
@Muratcan beyede selamlar olsun.zevkli bir detay günü olmuş .

iyi detaylar.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi eline sağlık on numara uygulama olmuş, @DropX hayırlı olsun hocam yağmur yağdığında olan o mutsuzlugunuzu tahmin edebiliyorum insan kıyamaz hele bide yanan cayır cayır bı beyazsa araç :kahkahaa:
Teşekkür ederim. Insanın sırtına alıp götüresi geliyor arayı:)
@onurçiko, üstad döktürmüşsünüz yine. bir beyaz daha mutlu, gururla taşıyor o parlak -ıslak görüntüsünü tüm ihtişamıyla üzerinde.
ellerinize saglık.

@DropX bey; güzel günlerde kirletin maşallah.
@Muratcan beyede selamlar olsun.zevkli bir detay günü olmuş .

iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım güzel yorumlarına. Güzel bir detay günü oldu gerçekten.

ProtechPlus

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık hocam güzel uygulama olmuş merak ettiğim konu bu kadar uğraş vermişken neden seramik yapmadınız ?

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Elinize sağlık hocam güzel uygulama olmuş merak ettiğim konu bu kadar uğraş vermişken neden seramik yapmadınız ?
Bende sordum abi çok seramik sevmiyorsun gibi net bir cevap aldım @onurçiko reisden “O zaman arabayla uğraşamıyorsun ya” şeklinde, bana da çok mantıklı geldi bu :)