Duyuru Meguiars.com.tr DetailForum'a Özel İndirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Türkiye'nin ' En Büyük ' Detaylı Araç Bakım Forumu - DetailForum.com olarak yeni bir kampanya ile tekrar huzurlarınızdayız :cool:
Meguiars.com.tr adresinden üyelik oluşturup DetailForum'a özel kupon ile %17 indirimli alışveriş yapabilirsiniz. :partix:
Ayrıca 1250₺ ve üzeri alisverise Orjinal Meguiars Çantası hediye

Site Adresi: Meguiars.com.tr
İndirim Kuponu : detailforum17
Sepet ekranında kuponu yazmalısınız.

300 TL üzeri alışverişlerde Kargo Bedava

İndirim Kampanyası Başlangıç Tarihi : 08.12.2022
İndirim Kampanyası Bitiş Tarihi : 09.01.2023

Meguiars Tr ekibine kampanya için teşekkürler.:gulumsemex:

İyi alışverişler, Keyifli forumlar diliyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kampanya güncel :)

Yogun talep üzerine Endurance Jel Stoklarda Tükenmiştir.

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
kampanyayı şimdi gördüm, Meguiars çantası kullanışlı mı? resmi var mı?
en beğenilen ve kesinlikle şunu alın denilen ilk 4-5 ürün nedir?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
kampanyayı şimdi gördüm, Meguiars çantası kullanışlı mı? resmi var mı?
en beğenilen ve kesinlikle şunu alın denilen ilk 4-5 ürün nedir?
Meguiars Hybrid Liquid Ceramic Wax
Meguiars 3 in 1 Wax
Meguiars Endurance Jel
Meguiars Quick İnterior

Çanta kullanisli ve İç Malzemesi Kalitelidir Hocam.Suan Resim yok yanimda

vagnmilten

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
kurtarmıyor demenizin sebebi genel olarak mı pahalı? yoksa başka sitelerde daha uyguna aynı ürünler mi var?
konuya dışardan dahil olmayı pek sevmem ama aynı fikirde olunca yazmak istedim. Meguiarsın bazı ürünleri başka satıcılarda daha uygun fiyatlara gördüğüm oluyor. Sebebi nedendir bilemiyorum yani tüketim tarihi mi yakın yoksa başka bir acaba doğuracak durumlar mevcut mu ne desem yalan olur ama megin sitesinden ucuza meg ürünleri bulmak çok da zor değil en azından ben gibi bazı ürünleri favorilere ekleyip uzun dönem fiyat istatistiğini gözlemleyebilen biri için. herhangi bir tarafa veya markaya laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece megin sitesinden daha uyguna meg ürünleri satanlar mevcut :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
konuya dışardan dahil olmayı pek sevmem ama aynı fikirde olunca yazmak istedim. Meguiarsın bazı ürünleri başka satıcılarda daha uygun fiyatlara gördüğüm oluyor. Sebebi nedendir bilemiyorum yani tüketim tarihi mi yakın yoksa başka bir acaba doğuracak durumlar mevcut mu ne desem yalan olur ama megin sitesinden ucuza meg ürünleri bulmak çok da zor değil en azından ben gibi bazı ürünleri favorilere ekleyip uzun dönem fiyat istatistiğini gözlemleyebilen biri için. herhangi bir tarafa veya markaya laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın, sadece megin sitesinden daha uyguna meg ürünleri satanlar mevcut :)
Dogrudur hocam haklisiniz yazdiklariniz tamamen bende katiliyorum.Bazi Saticilar da Eski Ürünler neredeyse yari fiyatina uygun fiyatli almadan önce saticidan üretim tarihini mutlaka sorunuz teyit edeniz,özellikle Boya ve Hirdavatci Esnaflarda uzun süre bekleyen ürünler olabiliyor,ben çok denk geldim Meguiars ürünlere, hatta gecenlerde bir ürün paylaşmistim bozulmuş ürün malesef.

Meguiars Yetkili Güncel Saticilari Horizon A.Ş ve The Best Car Care dir.

Tüm üyelerimiz Meguiars ile alakali Tüm sorulari bana özelden veya hizli soru cevap kismindan sorabilir.:)

Soldaki Eski Ürün Sag daki Yeni Ürün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...