Meguiars hibrit seramik wax

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize saglik Meguiars i Belki Türkiye de en yogun kullanan biri olarak sunu soylemek istiyorum fiyat olarak Fena degil bircok Farkli marka urunlere gore avantajli dayanim olarak bu zamana kadar ki dayanaklilik bakimindan En iyi Meguiars Wax i daha oncekiler malesef Parlaklik uzerine yogunlastigi icin Tas catlasin 1 hafta veya 2 Yikama anca dayaniyordu Bu ürünün sivi sprey olani malesef cok dayanikli degil Parlaklik olarak da beni tatmin etmedi sadece su iticilik var :confused: Hele de 435 Tl lik Ultimate Wax Tam Bir Vasat dayaniklilik konusunda bu urunu ben gecen sene ilk geldigi siralar ucreti karsiliginda almistim Forum icin Test amacli hala da bulundurrum :)

Uzun Kullanim ve Dayaniklilik Testi İncelemesi

İnceleme - (Güncelleme) Hybrid Ceramic Liquid Wax İncelemesi

35detailing35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize saglik Meguiars i Belki Türkiye de en yogun kullanan biri olarak sunu soylemek istiyorum fiyat olarak Fena degil bircok Farkli marka urunlere gore avantajli dayanim olarak bu zamana kadar ki dayanaklilik bakimindan En iyi Meguiars Wax i daha oncekiler malesef Parlaklik uzerine yogunlastigi icin Tas catlasin 1 hafta veya 2 Yikama anca dayaniyordu Bu ürünün sivi sprey olani malesef cok dayanikli degil Parlaklik olarak da beni tatmin etmedi sadece su iticilik var :confused: Hele de 435 Tl lik Ultimate Wax Tam Bir Vasat dayaniklilik konusunda bu urunu ben gecen sene ilk geldigi siralar ucreti karsiliginda almistim Forum icin Test amacli hala da bulundurrum :)

Uzun Kullanim ve Dayaniklilik Testi İncelemesi

İnceleme - (Güncelleme) Hybrid Ceramic Liquid Wax İncelemesi
Emeğinize sağlık çok güzel inceleme olmuş bende ilerleyen dönemde yıkama testi yapıcam nasipse ben geriden geliyorum

Franquaz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Selam arkadaşlar meguiars hibrit seramik wax testini gerçekleştirdim daha önceden sprey olanını denemiştim bu sıvı olan spreye göre daha performans verdi ben ürünü beğendim fiyatı konusunda birşey söylemek istemiyorum kurlar ortada
Keyifli seyirler
Elinize sağlık, daha fazla paylaşım yaparsınız umarım. Uygulamada biraz boca etmişsiniz gibi izlenimim oldu.

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Selam ya benim biraz huyum pis tatmin olmadımmı ayarı kaçırıyom çok haklısın bunun önüne geçicem ama
Eline sağlık başarılar kanalına da destek için abone olucam . Bende çok müsrifim ürün konusunda normal de kullanmam gerekenin hep en az 2 katını kullanıyorum sanki az olunca işe yaramayacakmış gibi geliyor hep :)

35detailing35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık başarılar kanalına da destek için abone olucam . Bende çok müsrifim ürün konusunda normal de kullanmam gerekenin hep en az 2 katını kullanıyorum sanki az olunca işe yaramayacakmış gibi geliyor hep :)
Ne kadar güzel yazmışın aynı bende öyleyim tamamen pskolojik