Meguiars Quik Wax Hızlı Sprey Wax Cila

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Tek eksisi meguiarsa göre su iticiliği biraz daha az gibi. Onun haricinde parlaklık vs. memnun eder, uygulaması da kolay. Express wax bulamadım deyince ona alternatif olarak söyledim. Quick wax iyidir aslında ama toz çekiyor işte.
Ben genellikle gyeon cure kullanıyorum. Bana sorarsanız en iyisi cure. Onunda tek eksisi aynı meg gibi toz çekiyor.
Gyeonun fiyat çok pahalı bir hızlı cila için bu fiyatı vermek istemem açıkçası

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Meguiars ultimate quick wax ürününü yaklaşık 1 yıl kullandım ve açıkcası memnundum. Parlaklık, hidrofobik özellik ve uygulama anlamında çok başarılı bir üründü. Bir gün autofinesse finale kullanmaya başladım ve Meguiars artık kullanmıyorum. Meguiars braz daha fazla toz tutuyor gibi, geri kalan herşeyde birbirine çok yakınlar. Uygulama anlamında finale bir tık daha iyi gibi.

Bunun haricinde Meguiars ile alakalı herhangi bir sıkıntı yaşamadım. ne iz bıraktı ne de uygulama ile ilgili sorun yarattı. Güzel ürün vesselam :)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Araştırdım trde aşırı yaygın bir ürün değil sanırım sprey olarak göremedim nette satışını. Parlaklık açısından neredeyse çoğu quick wax aynı tek ayrıldıkları nokta sanırım kalıcılık ve toz tutma süresinde oluyor megu alacağım sanırım.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Meguiars ultimate quick wax ürününü yaklaşık 1 yıl kullandım ve açıkcası memnundum. Parlaklık, hidrofobik özellik ve uygulama anlamında çok başarılı bir üründü. Bir gün autofinesse finale kullanmaya başladım ve Meguiars artık kullanmıyorum. Meguiars braz daha fazla toz tutuyor gibi, geri kalan herşeyde birbirine çok yakınlar. Uygulama anlamında finale bir tık daha iyi gibi.

Bunun haricinde Meguiars ile alakalı herhangi bir sıkıntı yaşamadım. ne iz bıraktı ne de uygulama ile ilgili sorun yarattı. Güzel ürün vesselam :)
Tekrardan meguiars denemeye karar verdim bakalım.

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
. Parlaklık, hidrofobik özellik ve uygulama anlamında çok başarılı bir üründü.
Parlakilk kesinlikle ama Hidrofobik özelligini ben sahsen hic begenmiyorum. Boncuklari cok köseli ve alcak. BSD ilen karistirilirsa "belki" düzelebilir, Autofinesse temizleyici özelligine sahip ve ayni anda boya derinligini güclendiriyor. Ilerde almayi düsündüm bir ürün olabilir.

Tekrardan meguiars denemeye karar verdim bakalım.
Hayirlisi......
Beklentiniz neyse ona göre karar verin, birde detailermi yoksa quick wax mi? Detailerlerin temizleyici özelligi var, Quick wax sadece hizli cila.
Ben Meguiars Quick wax beklentim , topping olarak kullandim baska bir wax icin (wax ömrünü uzatmaK) ve parlakligi yukari cekmek adina. Bu soguk kis aylarinda wax yapamadigim icinde güzel bir koruma, havalar düzelesiye kadar.
Kendi basligimda resimlerde görebilisiniz.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Parlakilk kesinlikle ama Hidrofobik özelligini ben sahsen hic begenmiyorum. Boncuklari cok köseli ve alcak. BSD ilen karistirilirsa "belki" düzelebilir, Autofinesse temizleyici özelligine sahip ve ayni anda boya derinligini güclendiriyor. Ilerde almayi düsündüm bir ürün olabilir.

Hayirlisi......
Beklentiniz neyse ona göre karar verin, birde detailermi yoksa quick wax mi? Detailerlerin temizleyici özelligi var, Quick wax sadece hizli cila.
Ben Meguiars Quick wax beklentim , topping olarak kullandim baska bir wax icin (wax ömrünü uzatmaK) ve parlakligi yukari cekmek adina. Bu soguk kis aylarinda wax yapamadigim icinde güzel bir koruma, havalar düzelesiye kadar.
Beklentim parlak ve temiz toz tutmayan bir yüzey aslında bu ikisini birden çoğu ürün karşılamıyor sanırım.

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Beklentim parlak ve temiz toz tutmayan bir yüzey aslında bu ikisini birden çoğu ürün karşılamıyor sanırım.
Meg Quick wax toz tuttugunu sadece türk platformlarda okuyorum. Alman forumlarda bu sorundan bahsedeni görmedim….sahsen bende yasamadim.Belki iklim , belki cevre faktörüde olabilir....cözemedim.
Parlaklik ve boya derinligi Master seviye :halay:

Diger forumdaslarin önerdigi ürünleride bir arastirin. CG P40 ve Autofinesse Finale kendilerini kanitlamis ürünler. Yada biraz bekleyip Meguiars Hybrid Ceramic wax deneyin….piyasaya yeni cikacak.Bu forumdada konusu var. Ben kendim LE Gloss Boost almayi düsünüyorum. Ama Quick wax hep ceyizimde olacak.