Karşılaştırma Meguiars/Sonax/Turtle Wax Ceramic Spray Wax larin Karsilastirilmasi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık kesene bereket diyelim :) Turtle wax uygulama zorluğu açısından bence en son tercih edilir zaten dayanım olarak da sonuncu olacağını düşünüyorum. Benim fikrim bu. Sonaxla meg kapışır :)
Hocam merhaba,

Project farm benim takip ettiğim bir kanal. Burada TW inanılmaz sonuç vermiş. Ne yaptıysa sökememiş yüzeyden. Meg'e göre çok daha iyi dayanım göstermiş. Ürün böyle olunca çok dikkatimi çekti. Siz neden uygulaması zor dediniz, elimdeki ürünler bitince tercih edebilirim, öğrenmek için soruyorum. :)

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Hocam merhaba,

Project farm benim takip ettiğim bir kanal. Burada TW inanılmaz sonuç vermiş. Ne yaptıysa sökememiş yüzeyden. Meg'e göre çok daha iyi dayanım göstermiş. Ürün böyle olunca çok dikkatimi çekti. Siz neden uygulaması zor dediniz, elimdeki ürünler bitince tercih edebilirim, öğrenmek için soruyorum. :)
Gerçekteki ile nedense youtube kanallarındaki pek tutmuyor. Normal kullanım performansı ile testlerdeki performansı bazen farklı oluyor bence. Tw ürünleri aşırı yağlı silmesi zor o yüzden dedim. Sürekli hologram gibi bez izleri kalıyor.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam merhaba,

Youtube de yapilanlar genel de Sponsor Testler adamlar urunun kitapciginda 6 ay dayanir diyorsa ona uygun birseyler yapiyorlar :)

Hicbir Sivi veya Kati Wax Türkiye Sartlarinda Normal yikama ya gore 3 aydan fazla dayanamaz hocam bir ara eski formullu Fusso dayaniyordu simdiki yeni formul dayanmiyor tecrubeye istinaden yaziyorum :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Gerçekteki ile nedense youtube kanallarındaki pek tutmuyor. Normal kullanım performansı ile testlerdeki performansı bazen farklı oluyor bence. Tw ürünleri aşırı yağlı silmesi zor o yüzden dedim. Sürekli hologram gibi bez izleri kalıyor.
Hayatta almam bu yazdığınızdan sonra, 6 ay dayansa da almam :) İyiki sormuşum. Kullanıcı dostu ve kolay silinebilirlik önemli.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Youtube de yapilanlar genel de Sponsor Testler adamlar urunun kitapciginda 6 ay dayanir diyorsa ona uygun birseyler yapiyorlar :)

Hicbir Sivi veya Kati Wax Türkiye Sartlarinda Normal yikama ya gore 3 aydan fazla dayanamaz hocam bir ara eski formullu Fusso dayaniyordu simdiki yeni formul dayanmiyor tecrubeye istinaden yaziyorum :)
Fusso'nun yeni formülünü bilmiyorum da eski formülünü de kaportadan kaldırmak özellikle kış aylarında çok zor oluyordu. Halen ben de var eski formül, kullanmaya kıyamıyorum napacaksam bekletip.:)

Sefa Hocam Bana Meg 'in beyaz bir ürününü vermiştiniz, o ürün iyi gibi onu da belirteyim. Bu hafta yıkamadan sonra yağmur lekelerini temizlemek için kullandım detailer gibi hoşuma gitti.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Fusso'nun yeni formülünü bilmiyorum da eski formülünü de kaportadan kaldırmak özellikle kış aylarında çok zor oluyordu. Halen ben de var eski formül, kullanmaya kıyamıyorum napacaksam bekletip.:)

Sefa Hocam Bana Meg 'in beyaz bir ürününü vermiştiniz, o ürün iyi gibi onu da belirteyim. Bu hafta yıkamadan sonra yağmur lekelerini temizlemek için kullandım detailer gibi hoşuma gitti.
O ürün cok iyi hocam Kis aylarinin bulunmaz nimeti yukardaki 3 ürün e degısmem sahsen :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
O ürün cok iyi hocam Kis aylarinin bulunmaz nimeti yukardaki 3 ürün e degısmem sahsen :)
Ben ne ambalajını gördüm ne de ismini tamamen nötr hiç bir beklentim olmadan kullandım. Detailer olarak iyi iş yaptı. Evde de Z5500 subwoofer üzerine uyguladım toz performansına bakmak için, toz da toplamıyor yüzeyde oldukça kaygan kalıyor. Güzel ürün ben beğendim. :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
TW Hybrid almıştım geçen sene. Benim Astra’da kullanırken silme işlemi epey zulüm gelmişti. Acaba yaz olduğu için hava 30 derece üzer diye mi oldu diye düşünmüştüm demek ki sende de aynı durumlar olmuş.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Kesinlikle katılıyorum, dış ortamda asit yağmuruna, toza kire, egzoz gazına, güneşe maruz kalan yüzey ile testlerde güzel güzel yapılan testlerin bence alakası yok. Bu testler sadece kimyasal dayanımı ile ilgili fikir verebilir. Hele ki tr şartlarında klasik yıkama yapılıyor ise işe yarayacak bir boya koruma ürünü yok seramik dahil. Ben waxa 1 yıl garanti vereni gördüm, tanıdık bir detailing firması :) Nanolexin waxı. Fussodan 4 kat dayanıklı olsa gerek :D :D

Hür Can Tümay

Amatör Detaycı
Üye
İl
ankara
eline sağlık hocam. tw yi f/p olarak beğenmiştim ama uygulaması gerçekten bana da zor gelmişti. Hatta kendime kızdım ben mi beceremiyorum diye :)

Megiuarsı tesadüf elime geçince denemiştim seninle aynı düşünüyorum , dayanıklılığını beğenmediğim için bir de rakamı yüksek olunca tercih etmemiştim.

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara