İnceleme Meguiars Ultimate Compound&Ultimate Polish Favori İkilinin İncemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz.

2023 Yilina Kadar Test Edilmeyen ürün kalmayacaktir diye ümit ediyorum zamanla paylasacagim Bircok ürün ü test ettim Arsivde mevcut zamanla paylasiyorum zaten sizlerle.

Bugün kü konuklarim Meguiars in Favori İkilisi Ultimate Compound ve Ultimate Polish Bunlar Ne Demek?

Ultimate Compound:Orta ve Hafif Kalin Cizikleri yok eden bir Pastadir.Silikonsuzdur geri gelme durumu vs olmaz.Makina İle Basari Orani %90 Elle Basari Orani %25 (Puslu Soluk bir aracin rengini açar) Ürün 473 Ml 344₺

Ultimate Polish: Compoundan kalan Hare/Hologram lari temizlemek icin kullanilir.Bu ürün Bildigimiz Pre Wax tir.Finalde Verdigi Parlaklik Mukemmeldir. Ürün 473 Ml 320₺

TEST AŞAMASİ

Test icin Bol Çizikli ve Hologramli bir Araç tercih ettim ve Uygulama icin yerini aldi.

:parıltıx::parıltıx:NOT;Uygulama yapmadan önce Mutlaka Aracin iyi yikanmasi gerekir.Demirtozu Temizligi ve Arkasindan Mutlaka Kil Uygulamasi yapilmalidir.Yapilmadigi Takdir de Arac yüzeyinde Nokta Nokta İzler kalir Kaldiktan sonra Zimpara Harici Düzeltemezsiniz.Yeni Baslayan Arkadaslar icin burasi önemli!!!

Uygulamaya Başliyoruz.

Uygulama için Dewalt Rotary ve Meg Soft Buff Pasta Pedi Kullandim Ürün ü Ped e Komple Yedirdim bir yerde toplanmasin diye.600 Devirde Baslayip 2000 devire kadar cikabilirsiniz.

Ultimate Polish Pre Wax Uygulamasi

Polish Pre Wax in Kivami güzel cok yagli degil Silmesi de Cok Rahat Parlaklik cok iyi Wax ve Sealant Öncesi kullanabilirsiniz.Finallde Buff Bezle Parlattim.

FİNALLER ÖNCESİ VE SONRASİ

UYGULAMA FİNAL VİDEOSU

Arkadaşlar Test Sona Erdi Begendigim Favori ikilinin Testini sizler icin yapmak istedim zaten görüldügü üzere Resimler Herseyi Anlatiyor Kalin Cizikler icin bir üst seviye Heavy Cut Tarzi Kalin Pasta Kullanmak gerek bu hali bile aslinda yeterli Ürün Kombini İsteyenlere yol göstermiş olalim.

Bir Sonraki Testimizde Görüsmek üzere kendinize İyi Bakin :)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler abi, ultimate compound ilk kullandığım urunlerden olur. Halen bi miktar duruyor bozulmuştur sanırım. Fiyatı doğru mu o_O
Tesekkurler kardesim Hava almadiysa 10 yila yakin dayanir birsey olmaz Distribütör Satis Fiyati bu sekilde ama daha uyguna bir kac ürün kalmis bazi alisveris Platformlarinda.

Eline sağlık abi güzel uygulama olmuş :)
Tesekkurler kardesim saol :)

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Eline saglik begendigim bir urundu beninde meg in urunleri gercekten ise yarıyor ama gercekten test edilmeyen ürün kalmayacak bu gidişle sadece meg aşırı pahalandi :(

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstadim Masallah in var ya Ürün denemesi cok iyi olmuş valla sonuc harika olmus Bu Pastalari hep goruyordum ama bu kadar teferruatli incelemeye denk gelmedim valla bravo birde Motor kaputunun yarisina ne kadar bir sure ugrastin uzun suruyormu cizik almasi

ErkanBener

Amatör Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Ağa Eline sağlık valla Belki Ben Bu ürünleri kullansam.senin kadar sonuç alabilmem mumkun değil Zirvedesin Dostum

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Üstadim Masallah in var ya Ürün denemesi cok iyi olmuş valla sonuc harika olmus Bu Pastalari hep goruyordum ama bu kadar teferruatli incelemeye denk gelmedim valla bravo birde Motor kaputunun yarisina ne kadar bir sure ugrastin uzun suruyormu cizik almasi
Kardesim sagol iyi dileklerin icin Ortalama Yarim Saat Sürdü baslamasi ve bitmesi Göründügü gibi kolay degil :)

Ağa Eline sağlık valla Belki Ben Bu ürünleri kullansam.senin kadar sonuç alabilmem mumkun değil Zirvedesin Dostum
Tesekkurler Kral Cok Saol

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 Emeğine sağlık :) Fiyatlar astronomik kıvama gelmiş :( Bu ürünlerde silikon neyin var mı?
Abi sagol fiyatlar bayagi artti Ultimate compound da yok digerinde var abi Polish Pre Wax Olupta Olmayani yoktur Bazen Üzerinde Kocaman yaziyla SİLİKON YOKTUR/İCERMEZ yazsada tek dolgu maddesi Silikon degil :)