Teşekkür ederim kardeşim, Murat video da var, gözünden kaçırmışsın koca adamı
Teşekkür ederim kardeşim, yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Kova yıkamasında ben ben kayganlığı artırmak, çizilmeye minimuma düşürmek için kova şampuanını eldiven ile temastan önce foam lance ile atıyorum, böyle daha iyi oluyor, şampuan kullanımı evet biraz artyor tabiiki, bir de burası çok sıcak memleket, kuruma hozlı oluyor, böyle yapınca kurumada biraz gecikiyor, zaten daha hızlı yıkamış oluyorsun, kovaya daha az gidip geldiğin içinde. Aslı da şampuan kullanım miktarın çok artıyor dedim ama çok fazla değil, sonuçta kovaya daha az su ve şampuan karışımı yetiyor.
Teşekkür ederim kardeşim, her zamanki halimiz
Teşekkür ederim, ikiside benzer ürünler, ama bana az biraz D300 finali daha parlak geliyor. Daha parlak finişi var.
Evet wax ın parlaklığı da gayet başarılı oldu çift kat olunca.
Teşekkür ederim İdris
Teşekkür ederim kardeşim, keyifli seyirler.
Teşekkür ederim kardeşim
Teşekkür ederim, yardımcı olabiliyorsak ne mutlu.
Teşekkür ederim kardeşim, işin biraz püf noktaları var, önce lekenin üstüne su dök, leke gözden kayboluyorsa iyi demek, 3000 ile başla, ben 2000 ile yaptım ama bu biraz agrasifti, fazla oldu yani, 3000 kalmamıştı elimde. Ve kesinlikle takoz kullan, yoksa çok riskli.
Teşekkür ederim üstadım, kendisini bu konuda yine uyardım, park yerini değiştirmesini söyledim.