Merhaba değerli forum üyeleri

Muratx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
5-6 seneden beri amatör olarak detailing ile uğraşıyorum,hobi amaçlı,bu konuda takıntılı bir insanım,rotary ve orbital makina ile eş dost,akraba,yakın arkadaşların araçlarını müsait zamanlarda polisaj yapmaktayım,bu işi yapmaktan aşırı derece mutluluk duyuyorum ve keyif alıyorum,mümkün olduğunca yeni ürünler deneyip,bilgi sahibi olmaya çalışıyorum,forumda da sevgi ve saygı çerçevesinde bilgi aktarımı ve en önemlisi hoş sohbet ve keyifli zaman geçirmeyi ümit ediyorum.herkeze selamlarımı sunuyorum.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoş geldiniz hocam, hikayelerimiz hemen hemen aynı bende aynı şekilde başladım ve şu an ufak çaplı bir işe dönüşmek üzere. Benim ilgi alanım şu an içle alakalı dışa daha yeni açılacağım :)

Muratx

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Hoş geldiniz hocam, hikayelerimiz hemen hemen aynı bende aynı şekilde başladım ve şu an ufak çaplı bir işe dönüşmek üzere. Benim ilgi alanım şu an içle alakalı dışa daha yeni açılacağım :)
Teşekkür ederim hoşbulduk hocam ,benim amatörce iç detay çalışmalarım olsada sevdiğimden dolayı olsa gerek boya aşındırma işlemler favorim