Merhaba detail sevenler

NoFeaR

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Merhaba arkadaşlar,

Forumu şans eseri google da arama yapar iken buldum, dönem dönem detailinge ilgi duyar forumlara bakarım bir süre sonra soğur bırakırım :) ama yine de eskilerdenim diyebilirim, belki bileniniz vardır CivicTR forumun kurucularındanım, forum hayırlı olsun emeğe geçenlerin eline sağlık gayet başarılı olmuş.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
hoş geldiniz. aramıza katılmanıza çok sevindik.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hoş geldiniz, güzel yere geldiniz. Halikarnas Balıkçısından bir cümle bırakayım;

"Sanma ki sen geldiğin gibi gideceksin, senden öncekiler de böyleydiler. Akıllarını hep Bodrum’da bırakıp gittiler..."

Detay işine bir girince çıkmak pek mümkün olmuyor :) Ancak meyvesi güzel. Geçenlerde bir arkadaşa benim arabadan almak için gittik. Baktığımız araç benim araçtan 15.000 km daha düşük ancak arada benimki lehine fersah fersah fark var. Gerçi ben direksiyon parlamış, pianolar çizilmiş, ot olmuş çöp olmuş vs dedikten sonra almadık arabayı. Bir daha beni götürmez arkadaş :)

NoFeaR

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Hocam aslında aşağı yukarı 6 yıldır uğraşıyorum, ama uğraş kısmı genelde dönemsel oluyor, mesela bu ara aracı yıkamaya bile üşeniyorum :)

Arkadaşınız sizi yanında götürmekle hem iyi hem kötü ediyor galiba :)
Hoş geldiniz, güzel yere geldiniz. Halikarnas Balıkçısından bir cümle bırakayım;

"Sanma ki sen geldiğin gibi gideceksin, senden öncekiler de böyleydiler. Akıllarını hep Bodrum’da bırakıp gittiler..."

Detay işine bir girince çıkmak pek mümkün olmuyor :) Ancak meyvesi güzel. Geçenlerde bir arkadaşa benim arabadan almak için gittik. Baktığımız araç benim araçtan 15.000 km daha düşük ancak arada benimki lehine fersah fersah fark var. Gerçi ben direksiyon parlamış, pianolar çizilmiş, ot olmuş çöp olmuş vs dedikten sonra almadık arabayı. Bir daha beni götürmez arkadaş :)

safa43

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Hoşgeldiniz iyi forumlar. Virüs tam yayılmamiş demek ki bana da yeni bulaştı bakalım hayırlısı :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz.

Belki bu sefer bu sevdanızdan soğumazsınız :)