Merhaba forumdaşlar :)

Ödemişli

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Van
Merhaba, ben Ali. Şimdilik Van'dan ikamet ediyorum. Kendi aracımı temizlemek için internette gezinirken bu foruma rastladım. Ön yolcu koltuğu önüne dökülen sütten muzdaribim, ne kadar yıkasamda oluşan kokudan kurtulamadım. Özellikle sıcak havalarda koku daha belirgin oluyor. İkinci problemim ise klimayı açtığımda ilk 5 dakikada gelen rutubet kokusu. Polen filresini defalarca değişmeme rağmen bu kokudan da kurtulamıyorum. Klima 5 dakika çalıştıktan sonra koku kendiliğinden yok oluyor. Bu konulardaki tecrübelerinizden faydalanmak isterim.
Ekipman olarak nilfisk core 125 basınçlı yıkama ve bear force köpük aparatım var.

Kalın sağlıcakla...

Son düzenleme:

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoş geldiniz, süt doküldüyse profesyonel bir hizmet alınız, alt tabana dokuldu ise, alt taban sökülüp güzelce temizlenmeden kurtulus cok zor, gecmis olsun :(

Ödemişli

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Van
Hoş geldiniz, süt doküldüyse profesyonel bir hizmet alınız, alt tabana dokuldu ise, alt taban sökülüp güzelce temizlenmeden kurtulus cok zor, gecmis olsun :(
Doğrudur taban halısına döküldü, Van'da bu konuda profesyonel bir hizmet bulacağımı sanmıyorum, sizin önerebileceğiniz bir yer varsa değerlendirmek isterim. Bu yüzden kendim bi çözüm bulabilir miyim diye araştırmaya giriştim

srcn09

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoşgeldiniz, geçmiş olsun valla süt , ayran en korktuğum şeyler. Mutlaka taban halısının sökülüp temizlenmesi lazım mutlaka küf yapmıştır. Detailing yapan firma mutlaka vardır detay temizlik ile çözülür diye düşünüyorum. Klimadan gelen koku içinde klima bombaları var kullanabilirsiniz ben 6 ayda 1 mutlaka kullanırım, 10 yıldır Atas Airclim kullanıyorum belki daha iyi markalar vardır başka denemedim :)