Merhaba sünger ve ped konusunda yardım !!!

howlingsword

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İZMİR
Arkadaşlar merhaba.
Aranıza yeni katıldım ve bu işte acemiyim.
Dewalt PWD849X marka polisaj makinama sünger ve ped almak istiyorum
Elimde şuan;
-Meguiars 101 foam cut compound
-Autoglym paint renovator
markalı 2 adet ürün var
Öneri ve tavsiyeniz nelerdir ?
Şimdiden teşekkürler.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Meguiars 101 i Agresif ped veya yün keçe ile kullanmaniz gerek normal pedlerde dolma yapar calisamazsiniz.

İlk Defa Yapiyorsaniz Biraz daha ince Pasta alip yumusak pasta pedi ile uygulama yaparsaniz daha iyi olur Meg 101 Agir bir Pasta ve Hologram yani Harelenme yapma olasiligi cok yüksek bir ürün

Koch Chemie F6 ve Normal Sari Pasta pedi ile baslamaniz daha iyi olur.

howlingsword

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İZMİR
Meguiars 101 i Agresif ped veya yün keçe ile kullanmaniz gerek normal pedlerde dolma yapar calisamazsiniz.

İlk Defa Yapiyorsaniz Biraz daha ince Pasta alip yumusak pasta pedi ile uygulama yaparsaniz daha iyi olur Meg 101 Agir bir Pasta ve Hologram yani Harelenme yapma olasiligi cok yüksek bir ürün

Koch Chemie F6 ve Normal Sari Pasta pedi ile baslamaniz daha iyi olur.
Hocam ince pasta olarak autoglym paint renovator var. Araştırarak almıştım bunu baya güzel bir ürün ama ped konusunda fazla bilgim yok. Öneriniz nedir ?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hocam ince pasta olarak autoglym paint renovator var. Araştırarak almıştım bunu baya güzel bir ürün ama ped konusunda fazla bilgim yok. Öneriniz nedir ?
AG paint renovator amatör grup için ince pasta olarak geçen bir ürün, En yumuşak pasta süngeri ile uygulayablirsiniz. Sefa hocamın bahsettiği F6 orta kesim yapan bir pasta o yüzden orta sert sünger ile uygulanıyor. Benim önerim önerim önce en az agresif olan ürünler ile deneme yapmanız yönünde olur boyada yanık oluşursa masraf kaçınılmaz

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam eger ilk defa yapacaksiniz Rotary Makina da kullanacaksaniz Mutlaka İlk önce Profesyonel bir Arkadasimiza danisin konum olarak İzmir desiniz bu konuda @Detail 35 size cok yardimci olur bir iletisime gecmenizde fayda olabilir.Buradan ne kadar Şu Ped Şu Marka desemde size pratik te bir fayda saglamaz.