Merhaba.

BSI

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Merhabalar. İsmim Serkan. Yıllarca kendi çapımda saatlerce hatta günlerce arabamla ve motorumla uğraşmaktan keyif almışımdır. Çevremden hep kıl, malı kıymetli, hasta gibi takılmalara maruz kaldım. Meğer böyle bir kültür varmış. Meğer ben bir detaycıymışım. :) Bu güne kadar hep gaz yağı, arap sabunu gibi geleneksel malzemelerle veya yapı marketlerindeki ulaşımı kolay markalarla işimi görüyordum. Burayı okumaya başladıktan sonra çok para harcadığımı farkettim. :) Yine de foruma katıldığım için memnunum. Herkese iyi forumlar.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz doğru yerdesiniz keyifli forumlar

DENİZLİ

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..

Forumda yapacağınız araştırmalarda bütçenize uygun daha önce denenmiş ve geçerli not almış alternatifli ürünleri bulacağınızdan şüpheniz olmasın:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim, şimdiye kadar çok para harcadığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, asıl bundan sonra çok çok çok para harcayacaksınız.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@BSI, bey Hoş geldiniz. aramıza katılmanıza çok sevindik.

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Hoş geldiniz. Buradaki bilgi hazinesinden fayadalanarak kendinizi daha çok geliştirip daha çok şeyleri tecrübe edeceğinizden hiç şüpeniz olmasın. Asıl bundan sonra sizin için harcamalar çogalacak. Ama tek fark bilinçli olarak ürünleri alacak ve harcadığınız paralar boşa gitmeyecek. Ürünleri severek ve bilinçli olarak kullanacaksınız. Keyifli aktif forumlar dilerim.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Merhabalar. İsmim Serkan. Yıllarca kendi çapımda saatlerce hatta günlerce arabamla ve motorumla uğraşmaktan keyif almışımdır. Çevremden hep kıl, malı kıymetli, hasta gibi takılmalara maruz kaldım. Meğer böyle bir kültür varmış. Meğer ben bir detaycıymışım. :) Bu güne kadar hep gaz yağı, arap sabunu gibi geleneksel malzemelerle veya yapı marketlerindeki ulaşımı kolay markalarla işimi görüyordum. Burayı okumaya başladıktan sonra çok para harcadığımı farkettim. :) Yine de foruma katıldığım için memnunum. Herkese iyi forumlar.
Hoş geldiniz pimpirikli birisi olarak sizi çok iyi anlıyorum:)