Merhaba

Bodrum48

Usta Detaycı
Üye
Herkese Merhabalar ,
İsmim Emir , 25 Yaşında Ankara'da yaşıyorum.Smmm adayı olup , hobi olarakta müzik ve hava durumu ile ilgilenmekteyim :) Araç olarak ise hobi amaçlı bindiğim corsa gsi mevcut :)

Herkese iyi forumlar dilerim :)
Damardan girmiş birkere,hayırlı olsun;)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese Merhabalar ,
İsmim Emir , 25 Yaşında Ankara'da yaşıyorum.Smmm adayı olup , hobi olarakta müzik ve hava durumu ile ilgilenmekteyim :) Araç olarak ise hobi amaçlı bindiğim corsa gsi mevcut :)

Herkese iyi forumlar dilerim :)
Ooo Emir'de foruma üye olmuş :) Hoşgeldin Emir. (TT'den imprezaWRC :) ) Keyifli forumlar dilerim. :)

P.S:Geçen gün whatsapp'ına bir müzik gönderdim hiç birşey yazmadın :(

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoş geldiniz. Arabanızın serüvenini Çınar ın konusunda keyifle okudum. Güzel günlerde kullanın

GSİ CLUB

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoşbulduk :)
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim. :hava:
hoşbulduk :)
Damardan girmiş birkere,hayırlı olsun;)
öyle oldu aynen :)
Ooo Emir'de foruma üye olmuş :) Hoşgeldin Emir. (TT'den imprezaWRC :) ) Keyifli forumlar dilerim. :)

P.S:Geçen gün whatsapp'ına bir müzik gönderdim hiç birşey yazmadın :(
seni her yerde tanırım abi :D sene sonu yoğunluğu affet :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Fl studio kullanıyorum , çoğu kişi ableton , logic nirvana desede kullanilme yetisi önemli bence :) Gitarda ayrı bi özel bence,ayrı yetenek isteyen bir sanat :)
Aramıza hoşgeldin,

FL studio ile bir zamanlar bende çok oynadım :) Univ zamanı partilerde Dj lik yapardım. iyi de parası vardı :D Mixman laptop vs almıştım :))

O işlerden sonra da gitara sardım.. dur bakalım şu 10 yıllık gitarcıya da ir sarayım :D

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Anladım, farklı bir stil. Ben de gitarla uğraşıyorum 10 yıl civarı o yüzden merak ettim :) cubase mi kullanıyorsunuz ?
Gitarla uğraşıyorum derken tarz olarak enstruman olarak ne düzeydesin hocam :) Bende ekipmanın kralı olsa da hiç eğitim almadım öyle bir değişik durumdayım :)) belki birbirimize faydamız dokunur :)

ENGL Gigmaster 30 kafa 4x12 V30 kabin
Schecter Banshee FR Active
Gibson LP Studio
Custep Epi LP
Processor vs ekipmanım var. Adam gibi çalabildiğim tek şarkı (Solosu hariç :D ) Pentagram - Lions in a cage

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Gitarla uğraşıyorum derken tarz olarak enstruman olarak ne düzeydesin hocam :) Bende ekipmanın kralı olsa da hiç eğitim almadım öyle bir değişik durumdayım :)) belki birbirimize faydamız dokunur :)

ENGL Gigmaster 30 kafa 4x12 V30 kabin
Schecter Banshee FR Active
Gibson LP Studio
Custep Epi LP
Processor vs ekipmanım var. Adam gibi çalabildiğim tek şarkı (Solosu hariç :D ) Pentagram - Lions in a cage
Benim esas dalım flamenco. Klasik ve flamenco eğitimi aldım. Beğendiğim her şeyi çalarım ayırt etmem. Ekipmanım yok emektar bir klasik gitarım var :)