aracımı 2014 yılının sonların da satın aldım. o zamandan berıdır tek kullanıcı, hobı aracı olarak kullanıyorum elımden geldığı kadar eksıklerını orjınal parcalar ıle tamamlıyorum aracın genel durumu ıyı fabrıkasyon dolu bır arac hala eksıklerı var tabı kı ama keyfı ısler herhangı bır kazaya karışmamış dolayısıyla araçta değişen yok 2013 yılı ıcerısınde arac benden oncekı sahıbı tarafından boyanmıs ben ıse sadece tavanını boyattım rabbım nasıp eder ıse uzun yıllar bınme düşüncesindeyim. Araç bu arada 3.20 1998 model bırkac fotosunu daha atarak suyunu cıkartalım olayın
neticede 22 yıllık araba alırken ıyı arastırmak gerekıyor ben 2 yıl bekledım pıyasanın ıcındekı ınsanlardan arabanın evvelıyatı ve kullanıcısı oğrenılırse tıtız bır kullanıcı kullanmıs ıse ve bırazda tutkunuz var ıse (çünkü şuan kupon bı e36 gercekten çok yuksek fıyatlardan değerlendırılıyor)alacağınız araba sızı uzmez ama masrafsız bıle alsanız sureklı para harcıyorsunuz nasıl şey bende anlamadım değişik bır araba çok fazla retrolıf parcası var ıster ıstemez kovalıyorsunuz