Merhaba

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Adım Muhlis bir süredir forumu takip ediyorum buradan çok şey öğrendim. Herşey yazın seramik kaplama yaptırdıktan sonra firmanın bana “pH nötr şampuanla yıka yoksa etkisi hemen gider” demesiyle başladı. Daha sonra yıkamacıların ne kadar kötü yıkadığını farketmemle bu hastalığa yakalanmış oldum.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldin Muhlis. Keyifli ve aktif forumlar dilerim :hava:

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hoşbuldum arkadaşlar teşekkür ederim. İzmirde yaşıyorum İzmir’de detay aktivitesi olursa katılmak isterim

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Muhlis aramıza hoş geldin. Herkesin bu zehri kapmadan önce geçerli bir hikayesi var :) Seninde öyle.

Bu forumda çılgınca tavsiyeler var, bazı şeylerin bu kadar ince düşünülmüş ve paylaşılmış olması "vay be" dedirtiyor. Gerçekten kıymetli bilgiler var. Ben konuları gezerken önümde not defteri açık takılıyorum dikkatimi çeken kısımları not alıyorum. Öneririm.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Adım Muhlis bir süredir forumu takip ediyorum buradan çok şey öğrendim. Herşey yazın seramik kaplama yaptırdıktan sonra firmanın bana “pH nötr şampuanla yıka yoksa etkisi hemen gider” demesiyle başladı. Daha sonra yıkamacıların ne kadar kötü yıkadığını farketmemle bu hastalığa yakalanmış oldum.
Keske sadece ph nötr sampuanla bitse. Sonrasi ph notr sampuan stoguna ve diğerlerine doğru gidiyor:)