Merhaba

Umut Aksoy

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle herkese hayırlı işler dilerim. Umut Aksoy 44 yaşındayım, İstanbul Kağıthanede ikamet ediyorum, Özel bir firmada proje ve tasarım geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum. 2017 model Toyota C-HR Hybrid aracım var.

Detailing konusuna her zaman ilgi duyumuşum’dur, güzel bilgiler ve deneyimler edinmek tecrübeli arkadaşlarımızın bilgilerinde faydalanmak doğru ürünü almak için aranıza katıldım, bende bildiğim konularda her türlü yardımda bulunmak ve tecrübelerimi aktarmak isterim.

Sağlıklı günler dilerim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hoşgeldiniz doğru yerdesiniz en kısa zamanda uygulamalarda görmek dileğiyle :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle herkese hayırlı işler dilerim. Umut Aksoy 44 yaşındayım, İstanbul Kağıthanede ikamet ediyorum, Özel bir firmada proje ve tasarım geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum. 2017 model Toyota C-HR Hybrid aracım var.

Detailing konusuna her zaman ilgi duyumuşum’dur, güzel bilgiler ve deneyimler edinmek tecrübeli arkadaşlarımızın bilgilerinde faydalanmak doğru ürünü almak için aranıza katıldım, bende bildiğim konularda her türlü yardımda bulunmak ve tecrübelerimi aktarmak isterim.

Sağlıklı günler dilerim
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar dilerim.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Merhaba arkadaşlar,

Sağlıklı günler dilerim
Aramıza hoşgeldiniz :) Ne tasarlayıp geliştiriyorsunuz merak ettim :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. Çok güzel diksiyonunuz var ki, çok güzel yazı ile kendinizi özetlemişsiniz teşekkürler. :) Tasarım olarak hangi dalda uzmansınız ?

Umut Aksoy

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhabalar, kusura bakmayın yoğun bir gündü ancak vakit bulabildim.
Ne tasarımı yaptığımı merak eden arkadaşlara öncelikle cevap vereyim. Benim uzmanlık alanım makineler aslında Makine Resim Konstrüksiyon mezunuyum, fakat şu anda çalıştığım şirkette genel olarak mekanik projelerden sorumluyum yani bir nevi proje yöneticiliği yapıyorum, ayrıca proses iyileştirme çalışmalarında da bulunuyorum. Bu tip konularda sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Gelelim konumuza, Detailing konusunda daha çok ama çok amatörüm. Arabam da neler yapıyorum?

Kendime ait bir basınçlı yıkama makinem olmadığı için yıkamacılarda yıkatıyorum ya da bir benziliğe çekip kendim yıkamaya çalışıyorum. Yıkama sonrası Sonax brilliant shine detailer kullanıyorum, iç kısım ve koltuklar için Meguiar’s hem deri hem de vinly yüzeyler için olan bir ürününü kullanıyorum.

İki gün önce Jantlar için Valet Pro Dragons Breath aldım inşallah hafta sonu da onu deneyeceğim. Yeni aldığım başka bir ürünse Soft 99 Fusso Coast Speed&Barrier bir detailing dükkanında Sonax Brilliant shine yerine daha profesyonel ne kullanabilirim sorusu sormam üzerine bunu denememi söylediler fakat biraz araştırınca yanlış bir seçim olduğu kanısına vardım.

şimdilik aklıma gelenler bunlar yönlendirmeleriniz ve forumdaki yazıları okuyarak işin doğrusunu öğreneceğim inşallah.