Merhaba

Henkoner

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese selamlar. Ben Emre, İzmir'de yaşıyorum. 2016-2017 senelerinde bu virüsü kaptım. Aslında bendeki bu hastalığın adının "detailing" olduğunu öğrendim desem daha doğru olur. Bu zamana kadar hep takip ettim, okudum ve öğrendiklerimi kendi aracımda uyguladım. Doğru veya yanlış kendi kendime bir şeyler yaptım. Bundan sonra da bu forumda öğrenmeye ve paylaşmaya devam.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar dilerim. :) İzmir İzmir olalı bu kadar detaycı görmemiştir. :D

Henkoner

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hoşgeldin kardeşim aktif forumlar dilerim söğüş ve kokoreç'in tadını çıkar :)
Hoş buldum. Bu ikilinin kıymetini şehir dışında yaşadığım süre içinde daha iyi anladım :):) He bir de midye var tabi :)
Hoşgeldiniz keyifli forumlar bende çiğliden :)
Hoş buldum, teşekkürler :) Organize PO ikinci evim oldu artık.
Öhöö öksürük tuttu. Hoşgeldiniz aramıza. Öhö benim kanalın öhö linki öhö aşağıda yazıyor öhö :)
Hoş buldum :) Abi senin testlerini yıllar önce de izliyordum. Quartz Max ve Soft99 Black Tire Wax almaktan vazgeçme sebebimsin, hatta WetCoat konusunda da şüpheye düştüm senin videolarından sonra. Şimdi kara kara düşünüyorum seramiği destekliyebilecek hangi ürünü kullanabilirim diye. Düşüncelerini paylaşırsan çok sevinirim abi:)

Henkoner

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir