Merhaba

Hybrid

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Manisa
Herkese kolaylıklar diliyorum. Ben Serdar. 38 yaşındayım. Almak üzere olduğum Corolla hybrid için aksesuar ve temizlik ürünleri araştırırken bu forumla karşılaştım, ilk izlenim olarak gayet düzeyli buldum ve burdayım. Beni davet eden olmadı ancak benim davet edeceğim kişiler olacak. Güderi bez tavsiye ettiler aracı yıkandıktan sonra silmek kurulamak için. Ancak nasil bişey almam gerektiği konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum

serkan06

Amatör Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Aramıza hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim. Aracı yıkadıktan sonra kurulamak için güderi bez yerine bütçenize uygun güzel bir kurulama havlusu almanızı daha çok tavsiye ederim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Herkese kolaylıklar diliyorum. Ben Serdar. 38 yaşındayım. Almak üzere olduğum Corolla hybrid için aksesuar ve temizlik ürünleri araştırırken bu forumla karşılaştım, ilk izlenim olarak gayet düzeyli buldum ve burdayım. Beni davet eden olmadı ancak benim davet edeceğim kişiler olacak. Güderi bez tavsiye ettiler aracı yıkandıktan sonra silmek kurulamak için. Ancak nasil bişey almam gerektiği konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
Aramıza hoşgeldin, şimdiden yeni otomobilin hayırlı olsun :)
P.S: Güderi bezi tavsiye eden muhterem kişi muhtemelen zaman yolcusudur :D :D İleriye doğru yolculuk yapmasını ve twsited pile ile tanışmasını öneririm :D