SubaruOutback Profesyonel Detaycı Moderator Test Uzmanı 7 Ara 2020 #21 Katılım 10 Mar 2018 Mesajlar 5,247 Beğeniler 13,663 Yaş 45 İl istanbul 7 Ara 2020 #21 dabledor' Alıntı: Kocaelinden merhabalar, pandemi süreci nedeni ile toplu tasimalardan uzaklasmak adina ilk aracımı almış bulunuyorum. Araç Fiat Egea HB olup sizlerin deneyiminden yararlanarak aracıma iyi şeklide bakmak ve bu konularda kendimi geliştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldiniz ve yeni aracınızda hayırlı olsun
dabledor' Alıntı: Kocaelinden merhabalar, pandemi süreci nedeni ile toplu tasimalardan uzaklasmak adina ilk aracımı almış bulunuyorum. Araç Fiat Egea HB olup sizlerin deneyiminden yararlanarak aracıma iyi şeklide bakmak ve bu konularda kendimi geliştirmek istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Aramıza hoşgeldiniz ve yeni aracınızda hayırlı olsun
D dabledor Konu Sahibi ✔ Çaylak Detaycı Üye 7 Ara 2020 #22 Katılım 5 Ara 2020 Mesajlar 22 Beğeniler 23 Yaş 34 İl Kocaeli 7 Ara 2020 #22 SubaruOutback' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz ve yeni aracınızda hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler çok sagolun
SubaruOutback' Alıntı: Aramıza hoşgeldiniz ve yeni aracınızda hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler çok sagolun