Merhaba

GSG

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese İzmir’den merhaba,

bir çok uygulama ve yıkama merkezini denemiş ve aradığını bulamamış biri olarak artık kendi aracımı kendim yıkamaya niyetlendiğim için aranızdayım.
Bornova civarında kullanabileceğim yıkama merkezleri varsa söylerseniz memnun olurum. (Kendim yıkamam şart değil)
0 aldığım aracımda ppf kaplattım buna uygun olarak sıfırdan bir takım malzeme alcağım için önerilerinize de açığım.

Keyifli forumlar

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hoş geldiniz.

Uzun yıllardır oto yıkamacılara kesinlikle araba yıkatmam. Uygulamayı düzgün yapan yerlerde bütçeye zarar.

Ben sitede oturduğum için elektrik ve şebeke suyu bağlayamadığım için şarjlı yıkama makinesi ile kendim yıkıyorum. Evet biraz yorucu oluyor belki ama doğru teknikler ve ekipmanlar ile şarjlı makine ile yıkamada bile yıkamacıların 1 yıkamada vereceği zararı belki 50 yıkamada veriyorum.

Rcp.y

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoş geldiniz.

Uzun yıllardır oto yıkamacılara kesinlikle araba yıkatmam. Uygulamayı düzgün yapan yerlerde bütçeye zarar.

Ben sitede oturduğum için elektrik ve şebeke suyu bağlayamadığım için şarjlı yıkama makinesi ile kendim yıkıyorum. Evet biraz yorucu oluyor belki ama doğru teknikler ve ekipmanlar ile şarjlı makine ile yıkamada bile yıkamacıların 1 yıkamada vereceği zararı belki 50 yıkamada veriyorum.
Hoşgeldin hocam. Yıkamacıya ustune para verseler araç vermem.

GSG

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkür ederim, PPF yıkama için ürün tavsiyeleriniz var mı?
oturduğum yerde kendi yıkama şansım yok mecburen benzinlik ya da benzer bir yerde sakin zamanlarda yıkayacağım.
Özellikle yıkama peluşu, kurulama havlusu, temassız ön yıkama ve temaslı yıkama için şampuan tavsiyesi çok iyi olur.