Merhaba

Kupito16

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
İsmim Emre 31 yaşındayım.Bursada yaşıyorum nasipse bayiden 0 c4x aldım.Aracın teslim edilmesini bekliyorum.Çok heveslendim.Amatörce oto yıkamayı seviyorum.Siteyi yaklaşık 4 gün önce @Sefa46 abinin adbl sentetik wax incelemesine denk geldim ve siteyi keşfettim.Yaptığım yıkamanın tamamen yanlış olduğunu öğrendim.2023 Ocak ayından itibaren okumadığım inceleme paylaşım kalmamış olabilir.Zamanı gelince cok kulak aşındırıcam gibi...

Teşekkürler İyi forumlar

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Hoş geldin, iyi forumlar. Bende de C4 var. Bursa dan bir çok değerli detay sever arkadaşımız var , bildiğim kadarıyla bir tanesinde kırmızı C4X var. @ZaferT

Cüneyd

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İsmim Emre 31 yaşındayım.Bursada yaşıyorum nasipse bayiden 0 c4x aldım.Aracın teslim edilmesini bekliyorum.Çok heveslendim.Amatörce oto yıkamayı seviyorum.Siteyi yaklaşık 4 gün önce @Sefa46 abinin adbl sentetik wax incelemesine denk geldim ve siteyi keşfettim.Yaptığım yıkamanın tamamen yanlış olduğunu öğrendim.2023 Ocak ayından itibaren okumadığım inceleme paylaşım kalmamış olabilir.Zamanı gelince cok kulak aşındırıcam gibi...

Teşekkürler İyi forumlar
Hoş geldiniz iyi forumlar.
Hoş geldin, iyi forumlar. Bende de C4 var. Bursa dan bir çok değerli detay sever arkadaşımız var , bildiğim kadarıyla bir tanesinde kırmızı C4X var. @ZaferT
İki araç arasında arka tasarım ve bagaj hacmi dışında bir fark var mı ? Alt yapıları platformu konforu özellikleri aynı mı acaba ?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın

İki araç arasında arka tasarım ve bagaj hacmi dışında bir fark var mı ? Alt yapıları platformu konforu özellikleri aynı mı acaba ?
Alt yapısı, tüm parçaları aynı. Fakat paketler arası farklılık oluyor. Örneğin X deki shine bold paket ile C4 deki shine bold pakette farklılık olabiliyor. Aynı durum diğer paketler içinde geçerli. Hatta aynı yil içinde üretilmiş shine bold X veya C4 ler arasında bile farklılık var. 2025 de makyajlı kasa geldi. Paket sayısı you ve max olarak iki adet geldi. Burada iki paket arasında da opsiyonlu olanlar oluyor. Citroen araçlarının standardı konusunda ayarsız :) . Benim araç feel bold paket. Katlanır ayna, start stop, geri görüş kamerası, sisler dahil LED farlar var. Kuzen benden bir ay önce aynı kasa feel bold aldı. Onda geri görüş kamerası yok. Aynı yıl içinde üretilen feel bold X de farlar halojen, katlanır ayna yok, geri görüş kamerası yok. Bu şekilde olanlar var. 2022 de ki bazı feel bold paketlerde tablet bile olanlar var. Daha söylenecek çok şey varda, buraya yazmayayım. :)

Kupito16

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hosbuldum abi senin bütün yikamalarını okudum.Sizde c4 ü görünce.Bende nasipse kırmızı renk aldım abi.Arkadaşla tanışırız

Kupito16

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa

Hos buldum teşekkürler.Benim bildiğim yok birebir aynı platform diye biliyorum