Merhaba.

fatihselvi

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba.

20'li yaşlarda arabalarla çok uğraştım. Aman çizilmesin araba zarar görmesin diye yıkamacıya bile gitmezdim. Ama evlilik çoluk çocuğa karışınca vakit yetersizliğinden benzinliklerde bile araba yıkatır olmuştum. Ki bu forumu görüp akülü ürünlerle kapı önünde de araba yıkayabileceğimi görene kadar. Ürün toplamaya çalışıyorum. Sayenizde çok değerli bilgiler edindim.

Herkese iyi günler dilerim.

emrejdm

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba.

20'li yaşlarda arabalarla çok uğraştım. Aman çizilmesin araba zarar görmesin diye yıkamacıya bile gitmezdim. Ama evlilik çoluk çocuğa karışınca vakit yetersizliğinden benzinliklerde bile araba yıkatır olmuştum. Ki bu forumu görüp akülü ürünlerle kapı önünde de araba yıkayabileceğimi görene kadar. Ürün toplamaya çalışıyorum. Sayenizde çok değerli bilgiler edindim.

Merhaba, hoş geldiniz.

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba,

Hoş geldiniz. Su ve Elektriğe ulaşımı olmayanlar için akülü cihazlar kurtarıcı durumda.
Bende önceleri tabanca tipi akülü yıkama alıp bir süre yetersiz gelince bosch 36v 100 bar akülü yıkama aldım.

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba.

Hoşgeldiniz iyi forumlar :)

Nihat69

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba.

Hoşgeldiniz

fatihselvi

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,

Hoş geldiniz. Su ve Elektriğe ulaşımı olmayanlar için akülü cihazlar kurtarıcı durumda.
Bende önceleri tabanca tipi akülü yıkama alıp bir süre yetersiz gelince bosch 36v 100 bar akülü yıkama aldım.
Hoşbuldum. Mesajı attığım gün bende Bosch 36V akülü yıkama makinası ve ek olarak köpük aparatı aldım. Hayatımda araba için yaptığım en iyi yatırım olabilir :) Akülü ve kovadan su çekmesine rağmen basıncı çok tatmin etti. İyi bir köpük yapan şampuana ihtiyacım var. Öneriniz olur mu siz ne kullanıyorsunuz?

fatihselvi

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hoşbuldum. Mesajı attığım gün bende Bosch 36V akülü yıkama makinası ve ek olarak köpük aparatı aldım. Hayatımda araba için yaptığım en iyi yatırım olabilir :) Akülü ve kovadan su çekmesine rağmen basıncı çok tatmin etti. İyi bir köpük yapan şampuana ihtiyacım var. Öneriniz olur mu siz ne kullanıyorsunuz?
Hayırlı olsun, güzel yıkamalar dilerim.

Gerçekten de Bosch 36V akülü yıkama makinesi, sınıfına göre oldukça başarılı bir cihaz. Fiyatı ilk etapta yüksek görünse de, kablosuz kullanım rahatlığı ve kovadan su çekebilme özelliğiyle bence de mantıklı bir yatırım.

Size birkaç küçük tavsiyem olacak:

Cihazın kendi hortumu 4 metre ve araç etrafında dolanırken bu kısa kalabiliyor. Eğer 6 metrelik orijinal uzatma hortumu da alırsanız toplam 10 metreye çıkar ve çok daha konforlu bir yıkama deneyimi elde edersiniz. Makineyi ya da kovayı sürekli taşıma derdiniz kalmaz.

Köpük konusuna gelirsek: Bu cihaz 100 bar olduğu için köpük aparatından tam performans almak biraz şampuana da bağlı oluyor. Ben şu ana kadar Good Stuff Snow Foam ve ADBL Yeti ile denemeler yaptım. Her iki ürünü de video çekerek karşılaştırdım.

Bana göre Good Stuff, biraz daha yoğun ve tutunması güçlü bir köpük sağladı.

Videolar aşağıda:

Umarım faydalı olur. Siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.