Son zamanlarda heveslendiğim ciddi şekilde araştırmalar yaptığım aracımı kendim yıkama serüvenine başlamak istiyorum. Çok defa konu başlıklarına girip ürünlerle ilgili bilgileri okudum. Ve alışverişimi yapıp bu işe başlamayı düşünüyorum. Tekrardan iyi forumlar diliyorum herkese
Hoşbuldum sercan bey teşekkür ederim. Son zamanlarda cok ilgi duymaya başladım detailing işine o yüzden foruma geldim. Konuda açtım alışveriş listesi ürün tavsiyesi diye inşallah güzel bilgi alışverişleri yaparız
Hoşbuldum teşekkür ederim. Çok çok çok şeyler öğreneceğimden şüphem yok Ne mutluki Bizd böyle güzel hobilerle bilgi paylaşımı yapıyoruz yapacağızda inşallah
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim Aradınız her şey forumumuzda mevcut. Hiç sıkılmadan, usanmadan paylaşım yapan yüzlerce forumdaşımız var. Takıldığınız veya merak ettiğiniz şeyleri sormaktan çekinmeyiniz.
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim Aradınız her şey forumumuzda mevcut. Hiç sıkılmadan, usanmadan paylaşım yapan yüzlerce forumdaşımız var. Takıldığınız veya merak ettiğiniz şeyleri sormaktan çekinmeyiniz.