Merhabalar İyi forumlar

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Son zamanlarda heveslendiğim ciddi şekilde araştırmalar yaptığım aracımı kendim yıkama serüvenine başlamak istiyorum. Çok defa konu başlıklarına girip ürünlerle ilgili bilgileri okudum. Ve alışverişimi yapıp bu işe başlamayı düşünüyorum. Tekrardan iyi forumlar diliyorum herkese

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. Foruma üye olup uygulama paylaşımı yapmak insanı her zaman hobiye daha fazla bağlıyor.

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. Foruma üye olup uygulama paylaşımı yapmak insanı her zaman hobiye daha fazla bağlıyor.
Hoşbuldum sercan bey teşekkür ederim. Son zamanlarda cok ilgi duymaya başladım detailing işine o yüzden foruma geldim. Konuda açtım alışveriş listesi ürün tavsiyesi diye inşallah güzel bilgi alışverişleri yaparız

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Burda üstad çok çok şey öğrenirsiniz. Alım yaparken nokta atışı yapmanız bütçe açısından iyi olacaktır

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. Burda üstad çok çok şey öğrenirsiniz. Alım yaparken nokta atışı yapmanız bütçe açısından iyi olacaktır
Hoşbuldum teşekkür ederim. Çok çok çok şeyler öğreneceğimden şüphem yok Ne mutluki Bizd böyle güzel hobilerle bilgi paylaşımı yapıyoruz yapacağızda inşallah

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim :) Aradınız her şey forumumuzda mevcut. Hiç sıkılmadan, usanmadan paylaşım yapan yüzlerce forumdaşımız var. Takıldığınız veya merak ettiğiniz şeyleri sormaktan çekinmeyiniz. :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hos geldiniz, keyifli forumlar.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrealtin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim :) Aradınız her şey forumumuzda mevcut. Hiç sıkılmadan, usanmadan paylaşım yapan yüzlerce forumdaşımız var. Takıldığınız veya merak ettiğiniz şeyleri sormaktan çekinmeyiniz. :)
Hosbuldum sagolun Epey inceledim cok güzel paylasımlar var herkesin emeğine sağlık