Merhabalar.

Mertcan

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Merhabalar.Samsundan aranıza katılmaktayım 23 yaşında üniversite öğrencisiyim Baba mesleği kaporta boya olduğundan ve bende aynı zamanda yardımcı olduğumdan az çok bu konularda bilgiliyim bu bilgimin daha da artmasını istiyorum.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Merhabalar. 23 yaşında üniversite öğrencisiyim Baba mesleği kaporta boya olduğundan ve bende aynı zamanda yardımcı olduğumdan az çok bu konularda bilgiliyim bu bilgimin daha da artmasını istiyorum.
Merhaba kardeşim hoşgeldin bende öğrenciyim tanıştığıma memnun oldum eminim kısa sürede paylaşımlarını görürüz :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim. Forumda takıldıkça olayın çok farklı boyutlarda olduğunu göreceksiniz.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoş geldiniz keyifli forumlar dilerim, arabalarla uğraşmaktan zevk alıyorsanız baba mesleğiniz çok güzel. Benim babam esnaf sağolsun ve allah razı olsun beni yurt dışına okullara fln gönderdi ama şu an fark ediyorum ki hiç bunlara gerek yokmuş sanayide insaflı bir kaporta ustasının yanına vereymiş daha iyiymiş diyorum :D (Yaptığın işten zevk almak açısından)