Merhabalar

Ozbayhasan35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arabınızda nasıl hitap ediyorsunuz bilmiyorum ama merhaba detaycılar demek istiyorum Ben Hasan Özbay izmirde yaşıyorum 23 yaşındayım Golf 7 aracımda sizlerinde desteği ile birşeyler yapmaya çalışıyorum oldukça acemi bir şekilde yaptığım bazı uygulamalar bir hayli memnun etti ve aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu söylemek isterim Teşekkürler :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aramıza hoşgeldiniz ,keyifli forumlar dilerim.:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Keyifli forumlar hoşgeldiniz:)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Holgeldiniz, iyi forumlar. Forumda ki uygulamalar daki püf noktaları dikkate aldıkça daha da temizlikden zevk alacaksınız. :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Ozbayhasan35 oooo hoşgeldin kardeşim :) merak ettiklerine çok çok daha geniş çaplı daha sağlıklı sonuçlar alabileceğin bir ortamdasın :) uygulamaları paylaşırsın artık :)

Ozbayhasan35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Herkese hoşbulduk böyle bir ortam beklemiyordum gerçekten aktif samimi bir ortammış @KaiZeN kardeşim golf gerçekten keyifli bir araba @mustafacagri hoşbulduk kardeşim seni ayrıca burada görmek güzel aranıza katılmaktan memnuniyet duydum☺️

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bu kadarından bile çok keyif aldım biraz daha becerebilirsem daha güzel işler çıkar diye düşünüyorum ☺️
2. 3. uygulamalarınızı forumdan öğrendiklerinizle pekiştirin aşırı güzel bir temizlik ortaya çıkacaktır, bide bunları bizle paylaşmayı unutmayın. :)

Ozbayhasan35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
2. 3. uygulamalarınızı forumdan öğrendiklerinizle pekiştirin aşırı güzel bir temizlik ortaya çıkacaktır, bide bunları bizle paylaşmayı unutmayın. :)
Video çekme isteğim bile var da benzinlikte çok da fazla içerik oluşturamam gibi geliyor bende paylaşmak istiyorum :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Video çekme isteğim bile var da benzinlikte çok da fazla içerik oluşturamam gibi geliyor bende paylaşmak istiyorum :)
Video çekebilirseniz çekin tabi gittiğiniz yerde 10-15lik yıkama yeri var ise. :D ben yaklaşık 15 arabalık yerde benzinlik de yıkıyorum yeterince fotoğraflayabiliyorum. :)

Ozbayhasan35

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Video çekebilirseniz çekin tabi gittiğiniz yerde 10-15lik yıkama yeri var ise. :D ben yaklaşık 15 arabalık yerde benzinlik de yıkıyorum yeterince fotoğraflayabiliyorum. :)
6-7 araçlık benzinliğe gidiyorum bulunduğum bölge biraz sorunlu bekleme konusunda ama zaten hobi benimkisi bir yolunu buluyorum fotoğraf çekmeninde☺️