Merhabalar

ozer_85

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hepinize selamlar, İzmir Buca'da yaşıyorum. Aracımın temizliğine her zaman özen gösteririm çok zorda kalmadıkça dışarda yıkatmam, fakat bu aralar yıkamadan ve cila işlerinden ziyade biraz daha detay konusuna merak saldım. Bunun üzerine bazı yeni malzemeler aldım ve araştırmalarım esnasında forumunuz çokça karşıma çıktı. Faydalı paylaşımlar olduğunu gördüm ve buradayım. :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hepinize selamlar, İzmir Buca'da yaşıyorum. Aracımın temizliğine her zaman özen gösteririm çok zorda kalmadıkça dışarda yıkatmam, fakat bu aralar yıkamadan ve cila işlerinden ziyade biraz daha detay konusuna merak saldım. Bunun üzerine bazı yeni malzemeler aldım ve araştırmalarım esnasında forumunuz çokça karşıma çıktı. Faydalı paylaşımlar olduğunu gördüm ve buradayım. :)
Aramıza hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim :)

ozer_85

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hosbuldum arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. Sanirim forumda İzmirli cok var :)

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Hoşgeldiniz keyifli bol detaylı günler izmir'e +1 daha ekleyelim:)

ozer_85

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Öncelikle hoş geldiniz, Dokuzçeşmeler'den selamlar, yine bi sel vurmuş duyduğum kadarıyla, geçmiş olsun onun için de.
Hosbulduk tesekkur ederim gecen gece fena sel oldu her yer bizim burdada dere tasti falan ama cok sukur bizde bir sikinti olmadi, Yenigun Mah. de oturuyorum bende