Arkadaşlar Selamlar son 1 aydir yoğun bir şekilde Mikrofiber Havlu ve Bezlerin Temizliği ve Korunmasi hakkinda yoğun sorular var bu konuyu açmamin sebebi çok fazla Talep var.
Genelde Her Mikrofiber malzeme satan markalar mikrofiber şampuani da üretip satmaya başladi.
Sorulan Sorular: Yüksek fiyatlara Havlu Aldim,Bez Aldim,Eldiven Aldim bunlarin yikamasini nasil yaparim,ömrünü nasil uzatirim,ne ürünü almaliyim,nasil kullanmaliyim gibi sorularinizin cevaplari asagidadir
Mikrofiber Deterjanlari Ortalama 40/50 Ml Şampuani deterjan Haznesine koyup 40/60 Derece arasinda yikayabilirsiniz.800/1000 devir arasinda sıkma yapabilirsiniz.
Yıkama sonrasi bezlerinizi gölge bir alanda kurumasini saglayabilirsiniz.
Bezlerinizi kurutma makinasinda kurutabilirsiniz daha güzel ve yumusacik finalle karşilaşabilirsiniz.
Markalarin Mikrofiber Şampuanlari
Valet Pro Mikrofiber Revive
Vonixx Mikrolav
ADBL Mikrowash Storm
Nanolex Mikrofiber Wash
Chemical Guys Mikrofiber Wash
Gyeon Towel Wash
Goodstuff Mikrofiber Wash
İnnovacar Mikron Shampoo
Autobrite Clean Towel Wash
Shiny Garage Enzyme Mikrofiber Wash
Sams Detailing Mikrofiber Wash
Deturner Expertline Mikrofiber wash
En çok tercih edilen F/P üzerinde olan Valet Pro dur.
Aralarinda öyle bir fark yok arkadaşlar,İsteyen arkadaşlarimiz bütcelerine göre istedikleri ürünü secebilir ve alabilir.
Ben Valet Pro ve ADBL kullaniyorum.
Diger bir konumuz Sivi Deterjanlardir.
Perwoll+Bingo+Yumoş+Persil+Domol+Rinso...vs.+ Beyaz Sirke
En çok tercih edilen ürünlerin görsellerini attim.
Ortalama Bez in Kirlenme durumuna göre 40/60 Ml Deterjan 40/60 Derece de yikama yapabilirsiniz.800/1000 Devir Sıkma Yapabilirsiniz.
Yogun Kirler icin 60 Ml deterjan+60 Derece
Hafif ve Rutin Yikama 40 Ml Deterjan+40 Derece
Makinanin Yumasatici bölmesine Beyaz Sirke Ekleyebilirsiniz ektra yumusaklik ve koku giderme maksatli kullanabilirsiniz.Beyaz Sirkenin Markasi Önemli degildir 20 Ml yeterlidir.
Mikrofiberlerinizi gölge alanda kurutmaniz daha iyi olur.
Kurutma Makinaniz var ise çok daha iyi olur.
Yikama ve kuruma sonrasi mikrofiberlerin iplik liflerinde birbirine yapisma,topaklaşma olursa bir firca yardimi ile tarama yapabilirsiniz örnek bir firca atiyorum.
aaa logo full 2017
Konuyu açık birsekilde Anlattim arkadaslar kafa karısıkligina gerek yoktur.
Çok fazla bez,havlu,eldiven kullaniyorsaniz Uygun fiyatli Mikrofiber Sampuani alabilirsiniz,Daha Ekonomik olsun isterseniz Yukarida Bahsettigim deterjanlardan alip kullanabilirsiniz.
İyi Detaylar.
NOT:REKLAM DEGİLDİR BİLGİLENDİRME AMAÇLİDİR,REKLAMLA İSİMİZ YOKTUR.