Mini Cooper --- yaşlı gencin yüzüne renk geldi

El_Diablo

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Ellerine sağlık çok güzel bir uygulama olmuş keyifle okudum araç zaten karizma sadece yıkama eldiveni uzun tüylü koyun yünü eldiven kullanırsan çizme konusunda daha güvenli olur diye düşünüyorum.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Sag ol....Kesinlikle haklisin Sensei. Birdahakine.
Maşallah.
Güzel günlerde kirlet.
Teşekkür ederim
Elinize saglık @El_Diablo bey. Çok emek var çok güzel bir son yakalamışsın güzel günlerde kullanın.
Mini görünce aklıma hemen "the italian jop" geliyor. Bir sahne videosu bırakayım eskilerden.
Teşekkür ederim.......bir araci ,sinema filmi nasil sattirir ,en güzel örnek :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık, süper bir konu olmuş. Fün br de yorucu bir uygulama yaptım. Hala onun yorgunluğunu atmaya çalışırken senin konunu okurken kendim yapmış gibi yoruldum tekrar:) oldukça emek sarfetmişsin ama sonuç değmiş emeğine.
Süpürge konusunda bende hatunla kavga ediyorum hep:kizgin:
Rengide güzelmiş maaşallah arabanın. Glazeyi uygulayaydın keşke diye içinden geçmedi değil.

El_Diablo

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Ellerine sağlık, süper bir konu olmuş. Fün br de yorucu bir uygulama yaptım. Hala onun yorgunluğunu atmaya çalışırken senin konunu okurken kendim yapmış gibi yoruldum tekrar:) oldukça emek sarfetmişsin ama sonuç değmiş emeğine.
Süpürge konusunda bende hatunla kavga ediyorum hep:kizgin:
Rengide güzelmiş maaşallah arabanın. Glazeyi uygulayaydın keşke diye içinden geçmedi değil.
Sag olasin Master.
Icime iyicene kurt düstü , kullansaymisim acaba diye.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık.
Keyifle okudum. Mini Cooper r56 'nın sevdalısıyım ben de.
Süpürge Dyson sanırım. Performansından memnun musunuz ?

El_Diablo

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Ellerinize sağlık can gelmiş arabaya :)
Teşekkür ederim....
Ellerinize sağlık.
Keyifle okudum. Mini Cooper r56 'nın sevdalısıyım ben de.
Süpürge Dyson sanırım. Performansından memnun musunuz ?
Teşekkür ederim,begendine sevindim.Dyson gayet memnunum. İşini eksiksiz yerine getiriyor. Kablo derdi olmamasi güzel bunda.
Ellerinize sağlık büyük keyifle okudum. Ciddi emek verilmiş güzel bir sonuç çıkmış.
Begendiginize sevindim...sag olun

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Elinize sağlık
Maaşallah sonuç da harika olmuş
Yalnız ben okurken yoruldum,sizi tahmin bile edemiyorum
Büyük iş
Tebrikler :alkis:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize sağlık, gayet iyi bir iş çıkmış ortaya. Çay eşliğinde keyifle okudum.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerinize sağlık güzel detaylı zevkli bol foto ve ince anlatımlı konu olmuş. Araç kendine gelmiş tekrar ellerinize sağlık böyle detaylı amatör uygulamaları çok seviyorum ve hep diyorum ki keşke biri olsa da bol foto ve video çekse çünkü tek kişi hem görsel hem uygulama olmuyor. Çok yorucu. Bazı istisna kişiler hariç tabi kopya vermek gibi olmasın baş harfi Onur @onurçiko onlar Duracell ile çalışıyor gibi maşallah. :nazar:
Kullandığınız rotary ne marka acaba ve orbital makine için izlenimlerinizi merak ettim. Ayrıca Cg Blacklight ve ipa farklı amaçlarda elbet ama ipa iyi etmişsiniz hatta m600 ya da m700 temin edebilirseniz daha etkili olacaktır keza ipa polish yağlarını silmekte 100% etkili değildir. Prima Amigo güzel giderdi elbet bunca işin üstüne pastanın çileği olurdu ama sağlık olsun. Cg Blacklight diğer uygulamada ileride orbital ile all in one gibi kullanıp üstüne güzel wax atarsınız yorumlarsınız. Tekrar ellerinize sağlık.

El_Diablo

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Ellerinize sağlık, gayet iyi bir iş çıkmış ortaya. Çay eşliğinde keyifle okudum.
Teşekkür ederim....çay simdi banada iyi giderdi.
Ellerinize sağlık güzel detaylı zevkli bol foto ve ince anlatımlı konu olmuş. Araç kendine gelmiş tekrar ellerinize sağlık böyle detaylı amatör uygulamaları çok seviyorum ve hep diyorum ki keşke biri olsa da bol foto ve video çekse çünkü tek kişi hem görsel hem uygulama olmuyor. Çok yorucu. Bazı istisna kişiler hariç tabi kopya vermek gibi olmasın baş harfi Onur @onurçiko onlar Duracell ile çalışıyor gibi maşallah. :nazar:
Kullandığınız rotary ne marka acaba ve orbital makine için izlenimlerinizi merak ettim. Ayrıca Cg Blacklight ve ipa farklı amaçlarda elbet ama ipa iyi etmişsiniz hatta m600 ya da m700 temin edebilirseniz daha etkili olacaktır keza ipa polish yağlarını silmekte 100% etkili değildir. Prima Amigo güzel giderdi elbet bunca işin üstüne pastanın çileği olurdu ama sağlık olsun. Cg Blacklight diğer uygulamada ileride orbital ile all in one gibi kullanıp üstüne güzel wax atarsınız yorumlarsınız. Tekrar ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim...Rotary 15 yillik emektar Einhell. Orbital T3000V2 gayet rahat ve güzel kontroll edilebiliniyor. Xaronfr videolarinda kullaniyor ara sira.....