Mitsubishi L300 - İç, Dış ve Motor Temizliği

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkürler abi :)

Teşekkür ederim abi. 1 panelde kil denedim aslında. Beyaz kil kahverengiye döndü :) Demir tozu temizliği+kil+ makineyle 3D HD speed uygulama planım var ama belki sadece kil+wax yaparım. Polisajı hiç gözüm kesmiyor :)

Teşekkürler Özgür abi.

Teşekkürler doktor bey :) Şuan mikrofiber bez bile görmek istemiyorum :D

Teşekkür ederim abi. Araca ne zaman detaylı girişsem gidişi ve sesi değişiyor sanki :D Sürüşü çok daha keyifli oluyor. Babamda aynı şeyi söylüyor.

Teşekkür ederim Sercan. Konuyu sabırsızlıkla bekliyorum. Sökmeli olacak değil mi? :D Benim de kapı içlerini ve koltukları sökmem gerekiyordu ama benzinlikte cesaret edemedim. Uygun bir ortam şart.

Çok teşekkürler.

Teşekkürler abi.

Teşekkür ederim Süleyman abi. Plastiklerde genelde mat ürünler tercih ediyorum. Bu sefer değişiklik olsun diye Meguiars Hyper Dressing denedim. Biraz parlak oldu.

Teşekkür ederim abi. Final Touch hem kokusuyla, hem fiyatıyla, hem de yaptığı işle çok başarılı bir ürün bence. Kauçuk paspasta pek işe yaramıyor. Arka tarafın taban kaplaması vinleks gibi bir malzeme. Plastik bakım ürünlerini heba etmemek için Final Touch kullanıyorum. Hafif bir koyuluk veriyor. Apc gerektirmeyecek durumlarda toz almak için de iş görüyor. Aracın içi çilekli link gibi kokuyor :)

Teşekkür ederim. Gözden kaçan noktalar oldu ama en azından genel pisliği gitti aracın :)

Teşekkürler Can abi :)

Teşekkür ederim Recep abi. Ufaktan paslanmalar başladı artık. Bu araçların kaporta aksamı çok zayıf malesef.
Yaza doğru detaylı temizlik yaptığımda bütün herşeyi söküp yaparım büyük ihtimalle.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
En sevdiğim ticari, tr de üstüne tanımam. Özlemiştik kendilerini, normal ayarlarına dönmüş, tebrikler eline sağlık.

Emre Mert

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
En sevdiğim ticari, tr de üstüne tanımam. Özlemiştik kendilerini, normal ayarlarına dönmüş, tebrikler eline sağlık.
Teşekkürler Onur abi. İç temizliği bitirip dışa geçtiğimde güya kil+wax yapacaktım. İlk panelde yorulunca qd ile silmekle yetindim :) İlk aklıma gelen sen oldun. 1 günde tavandan başlayıp davlumbazlara kadar kusursuz yapıyorsun araçları :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Emre Mert. Ticariler içerisinde fark yaratan bir araç olmuş sayende. :alkis:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Bizim evin içinde bulunduğu sitede de var bir L300 ama bir ona bakıyorum bir de bu kerataya maşallah, her yönüyle detaycı arabası kendini belli ediyor. Yapılan işlemler ve anlatım şahane, fotoğraflarla da nerde ne kadar kir çıkmış doyasıya görmüş olduk :) Elinize emeğinize sağlık :nazar:

Emre Mert

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bizim evin içinde bulunduğu sitede de var bir L300 ama bir ona bakıyorum bir de bu kerataya maşallah, her yönüyle detaycı arabası kendini belli ediyor. Yapılan işlemler ve anlatım şahane, fotoğraflarla da nerde ne kadar kir çıkmış doyasıya görmüş olduk :) Elinize emeğinize sağlık :nazar:
Teşekkürler abi, beğenmene sevindim :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık kardeşim
Arayı çok açıyorsun ama başladın mı da çölde vaha görmüş gibi dalıyorsun
Sonuç muazzam
Bimdeki bezleri her gördüğümde alasım geliyordu
Maymun iştahlılık yapıyorum diye kendimi frenliyordum ama senin bu yorumlarından sonra BİM’den ilk sepete girecekler arasındalar
Bu arada
Metroseksüel ticariyi daha çok görmek istiyoruz :komik:
Haberin olsun ;)

Son düzenleme:

Emre Mert

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık kardeşim
Arayı çok açıyorsun ama başladın mı da çölde vaha görmüş gibi dalıyorsun
Sonuç muazzam
Bimdeki bezleri her gördüğümde alasım geliyordu
Maymun iştahlılık yapıyorum diye kendimi frenliyordum ama senin bu yorumlarından sonra BİM’den ilk sepete girecekler arasındalar
Bu arada
Metroseksüel ticariyi daha çok görmek istiyoruz :komik:
Haberin olsun ;)
Güzel yorumun için teşekkür ederim abi :) Senin uygulamalı da göremez olduk bu aralar.
Bez şaşırttı beni. Yapısı naylon gibi hissettiriyor ama fiyatına göre camdaki bıraktığı sonuç harika. Daha fazla almak istiyorum ama Bim'in önündeki kuyruğu görünce geri dönüyorum. Bez için hastalık kapmayalım sonra :komik:

@Emre Mert eline koluna sağlık. Büyük aracın derdi de büyük oluyor iyi bilirim. Uygulama harika olmuş özellikle iç mekan bir başka farklı duruyor.
Çok teşekkürler abi. Aksine büyük araç bana hem kullanım, hem de temizlik olarak daha rahat geliyor. Binek araçların içi dar olduğu için bunalıyorum :) L300'ün tek zorlayan tarafı tavan malesef. Eldivenle yıkarsam üstüm başım batıyor. Bu yüzden tavanda fırça kullanıyorum :)