Emre bu iş sana yakışıyor hakkını veriyorsun, L300 rekorlar kitabına girer bakım ve dirilik açısından bu kadar aktif kullanılıyor olmasına rağmen. Tekrar ellerine sağlık deyip saygılarımı yolluyorum cesaretine
Emre bu iş sana yakışıyor hakkını veriyorsun, L300 rekorlar kitabına girer bakım ve dirilik açısından bu kadar aktif kullanılıyor olmasına rağmen. Tekrar ellerine sağlık deyip saygılarımı yolluyorum cesaretine
Teşekkürler abi. Elimden geldiğince diri tutmaya çalışıyorum. Eksikleri yok değil. Lift, alet edevat olsa ön takıma girerdim valla Bugün mazot filtresini değiştircem diye şekilden şekile girdim. En sonunda kıvılcım atınca bıraktım
Haftalık yıkama yapıldı. Güneşin altında yıkamama rağmen Zymöl şampuan problem oluşturmadı. C2 ve G5 ile de güzel anlaşıyor. İki ürünü uygulayalı yaklaşık 1 ay oldu. En ufak bir bozulma yok şuan. Lastik, plastik ve paçalıklarda 3D Ultra Protectant kullanıyorum bu aralar. Doğal bir görünüm katıyor.
Bugün üşengeçliğimden dolayı oluşan hataları giderdim.
Tavanın yan taraflarında Dyo pastadan kalan hologramlar ve kılcal çizikler mevcuttu. Elle H9-2500-S0.01 uyguladım. Yarım saatlik uğraşın sonucu bu şekilde oldu. Orijinal boyada sonuç güzel oluyor.
Son yaptığım polisaj biraz sanayi usulü olmuştu. Kapı kolları, stop çerçeveleri ve cam kenarları pasta olmuştu. Silgiyle hepsi çıktı. Boyası soyulan kısımlara bir ara mat siyah boyayla rötuş yapacağım.
Önce
Sonra
Bagaj kapağının menteşeleri muhtemelen şuana kadar hiç temizlenmedi. Diş fırçası + cif yeterli oldu.
Önce
Sonra
Plakalarda led uzun ömürlü olmuyor. Standart sarı ampul taktım. Ledleri de geri vitese taktım.
Son yaptığım polisaj biraz sanayi usulü olmuştu. Kapı kolları, stop çerçeveleri ve cam kenarları pasta olmuştu. Silgiyle hepsi çıktı. Boyası soyulan kısımlara bir ara mat siyah boyayla rötuş yapacağım.
Önce Ekli dosyayı görüntüle 14131 Ekli dosyayı görüntüle 14134