MJJC Foam Cannon Pro Snow Foam

Yasin.Dogan

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
MJJC Foam Cannon Pro Snow Foam Kutu açılışı ve Testini yaptım.

Ürünü amatörcede olsa video çekerek sizlere aktarmaya çalıştım. Köpük olarak Magifoam ve Flowey Ev13 ile 100 ML ürün 900 ML su olarak testlerini yaptım. Kullandığım makine Michelin Mpx 130B nominal çalışma değeri 100Bar (max 130bar) Foam Lance 1.1 mm lik vidayı kullandım. Sonraki videoda AutoBrite Foam lance ile köpük karşılaştırmasını yapacağım.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
MJJC Foam lance zaten tutulan bir marka. Yeni tasarım da daha kullanışlı olmuş.
Ama bence bu konu başlığına, kullandığınız şampuanların isimlerini de yazmalısınız. Çünkü aynı oranda seyreltme ile nasıl köpük verdiklerini de göstermiş oldunuz.
Paylaşım için teşekkürler.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
MJJC Foam Cannon Pro Snow Foam Kutu açılışı ve Testini yaptım.

Ürünü amatörcede olsa video çekerek sizlere aktarmaya çalıştım. Köpük olarak Magifoam ve Flowey Ev13 ile 100 ML ürün 900 ML su olarak testlerini yaptım. Kullandığım makine Michelin Mpx 130B nominal çalışma değeri 100Bar (max 130bar) Foam Lance 1.1 mm lik vidayı kullandım. Sonraki videoda AutoBrite Foam lance ile köpük karşılaştırmasını yapacağım.

@Yasin.Dogan, bey çok güzel test olmuş. ellerinize saglık. alacaklar için çok faydalı içerik.

iyi detaylar.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Elinize sağlık , anlatımla birlikte güzel test olmuş traş köpüğü tarzında köpük elde edilmiş
Ağzının geniş olması bence büyük avantaj direk galondan dökülebilir

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, güzel test olmuş. Benden önce davranmışsınız. Ben dün yıkadım arabayı ama videosunu çekecek vaktim olmadı. Bir kaç güne bende yapayım bir video. Müsadeni olursa sizin konunun altına devam ederim.

Yasin.Dogan

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık, güzel test olmuş. Benden önce davranmışsınız. Ben dün yıkadım arabayı ama videosunu çekecek vaktim olmadı. Bir kaç güne bende yapayım bir video. Müsadeni olursa sizin konunun altına devam ederim.
Lafı mı olur üstad başımın üstünde yeriniz var..

Mrtbsl

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İnceleme için teşekkürler ürünü AliExpressten mi temin ediyorsunuz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

celtic pride

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Merhaba, ben de almayı düşünüyorum ancak, Bosch Easy Aquatak 110 ya da 120 için. Aliexpress'te Bosch yeni seri uyumlu diyor, bu Easy Aquataklar yeni seri galiba, değil mi? Eski seri aq-at tarzı, daha büyük ve tekerlekli olanlar.

Easy 110-120 için hangisini almalıyım?

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, ben de almayı düşünüyorum ancak, Bosch Easy Aquatak 110 ya da 120 için. Aliexpress'te Bosch yeni seri uyumlu diyor, bu Easy Aquataklar yeni seri galiba, değil mi? Eski seri aq-at tarzı, daha büyük ve tekerlekli olanlar.

Easy 110-120 için hangisini almalıyım?
Hocam selam. Konuyu hortlatayım dedim.

Bende de Bosch Easyaquatak 110 var. Ben de sizin gibi bu ürünü almayı düşünüyorum ama ya bulamadım ya da bulduğumdan da emin olamadım. Siz buldunuz mu ya da aldınız mı ürünü ?

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir

Bende de Bosch Easyaquatak 110 var. Ben de sizin gibi bu ürünü almayı düşünüyorum ama ya bulamadım ya da bulduğumdan da emin olamadım. Siz buldunuz mu ya da aldınız mı ürünü ?
Merhaba bende de aquatak 120 var bear force marka aldım, mjjc ile aynı ürün zaten, tavsiyem makineye bağlantı yerini pirinç almayın, plastik olsun çünkü bizim giriş bağlantısı plastik. Ae'ten bakın bulamazsanız aldığım linki atarım.

Yasin.Dogan

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Satıcıya mesaj ile bağlantı noktasının fotoğrafını gönderebilirseniz size doğru aparatı ile gönderim yapar. Arkadaş plastik bağlantı önermiş ama ben pirinç yada metal tavsiye ediyorum. Sebebi ise plastik aparat bir süre sonra foamlance e bağlantı yerinden yalama gibi ve ayarlaması da sorun oluyor.

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Satıcıya mesaj ile bağlantı noktasının fotoğrafını gönderebilirseniz size doğru aparatı ile gönderim yapar. Arkadaş plastik bağlantı önermiş ama ben pirinç yada metal tavsiye ediyorum. Sebebi ise plastik aparat bir süre sonra foamlance e bağlantı yerinden yalama gibi ve ayarlaması da sorun oluyor.
Eğer taktığınız kısım pirinçse muhakkak metal olsun, plastikse de plastik olmalı onu söyledim, çünkü parçalar birbiri ile kavuşma diye tabir ettiğimiz uyum ve aşınma sıkıntısı yaşatıyor bir süre sonra. Plastik kafanın bağlantı vida yeri de pirinç oluyor zaten.

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eğer taktığınız kısım pirinçse muhakkak metal olsun, plastikse de plastik olmalı onu söyledim, çünkü parçalar birbiri ile kavuşma diye tabir ettiğimiz uyum ve aşınma sıkıntısı yaşatıyor bir süre sonra. Plastik kafanın bağlantı vida yeri de pirinç oluyor zaten.
Hocam benim standart Easyaquatak 110. Herhalde plastiktir.