İnceleme MJJC Foam Cannon S V3.0 Foam Lance Kutu Açılışı Ve İncelemesi

Fatih37

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamaleyküm forumdaşlarım,

Bildiğiniz üzere geçen yıl ağustos ayında MJJC firmasından denememi istediği ürünün ücretsiz olarak foam lance yollamıştı ve bu zamana kadar ürünün inceleme fırsatı bulamadım.
Geçen cumartesi günü aracım üzerinde sadece toz kirleri vardı ve bende fırsatı bulup ürünü deneyerek toz kirlerine yıkattım.

Yıkama makine modeline göre başlığı seçip sepetine ekledikten sonra aşağıdaki indirim kuponu kopyalayıp indirim kupon kutucuğa yapıştırabilirsin ve indirim uygulanmış olur.
Foam Cannon S V3.0
"%10 indirim için kupon kodunu kullanın: “XFWQS7NA01CC"

Biliyorum saçma fiyat pahalı yüzünden almak istemeyebilirsiniz ama yine de yazayım dedim.

Not: Kullandığım makine ve tabanca: Karcher K5 Powercontrol / Mjjc Short Trigger Gun V2.0 / 5 in 1 Nozul Aparatı

South

Çaylak Detaycı
Üye
elinize sağlık ben de temudan bear force almıştım memnunum bu da güzelmiş

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık Fatih güzel ürün pahalı ama güzel :) Ben severek kullanıyorum, Mjjc saolsun :)

Fatih37

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
elinize sağlık ben de temudan bear force almıştım memnunum bu da güzelmiş
Evet ürün güzel. Teşekkür ederim :)
Eline sağlık Fatih güzel ürün pahalı ama güzel :) Ben severek kullanıyorum, Mjjc saolsun :)
Aynen abi maalesef öyle, zamanında amazonda 2128 tl gibi fiyat vardı çok uygundu idi ama stok bitirmişler iyi ki almadım ücretsiz gönderdi diye :D
Teşekkür ederim abi :)

MjjcTürkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mjjcc ürünlerini artık siteden sipariş verdiğiniz zaman türkiyeden gönderim yapıyoruz . Gümrük işlemleri ile uğraşmanıza gerek yok. Sormak istediğiniz birşey varsa bana ulaşabilirsiniz . Yakında site hazır olduğunda dışarıya göre biraz daha uygun fiyatta sipariş verebileceksiniz . Detaylı bilgi ve destek için bana özelden yazabilirsiniz MjjcTürkiyeden Emre tanıştığıma ve aranızda olduğum memnun oldum . Yetkili distribütör ve Satış Temsilcisi

0501 754 96 62 numaralı whatsap hattından bana ulaşıp destek ve bilgi alabilirsiniz.

İnstagram : https://www.instagram.com/mjjcturkiye?igsh=bzBuZnpkcmRjcW0x

Son düzenleme: