Mjjc Foam Cannon S V3.0 kutu açılışı ve ilk bakış

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçtiğimiz haftalarda Mjjc firmasından bir şöyle bir mail aldım,”
Merhaba Arda,

Nasılsınız? Uzun zamandır görüşemedik.

MJJC Foam Cannon Pro'nun video incelemesini yaptığınız için çok teşekkür ederiz. Yorumunuz bize çok yardımcı oldu çünkü birçok müşteri inceleme videonuzu izledikten sonra bize geldi. Bu arada, köpük topla ilgili herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Bu arada, size yepyeni bir Oto Yıkama Kar Köpüğü Şampuanı (adını MJJC Köpük) piyasaya sürdüğümüzü bildirmek isterim.
MJJC Köpük, köpük topu ve köpük tabancaları için özel olarak tasarlanmıştır. İşte yeni özellikleri:

Tüm kaplama renkleri ve kaplamalı araçlar için geçerlidir.
Ferahlatıcı elma şarabı aroması.
Ham palm yağı içerir.
pH Nötr.
Süper Kalın Köpük.
Süper Kalıcı Güç, Boyada Uzun Süre Kalır.
Süper Yumuşak, Pürüzsüz ve Kaygan.
Durulanması Süper Kolay.
Su Lekesi Yok. Kalıntı Yok.
Köpük Topa Doldurmak Süper Kolay.
Sallamaya Gerek Yok.
Sızıntıyı daha az mümkün kılmak için bir iç kapak ile.

Kabul ederseniz, abonelerinize test etmeniz ve incelemeniz için size 600 ml'lik bir şişe göndermek istiyorum.
Eminim siz ve izleyicileriniz de çok sevecek.”
Şampuan hazne kısmını muhtemelen benim hatamdan dolayı yalama yapmıştım, teflon vs sararak idare ediyordum, neyse dedim böyle bir sorun yaşadım, haftaya yeni ürün çıkartıyoruz ondan gönderelim istermisiniz dediler, sorulacak sorumu bir detaycıya hiç Neyse kargo süreci biraz uzun sürdü, birde gümrükte takıldı ürün, tabi sakıncalı olduğu için değilde, 100 tanede bir kargoyu alıcısını çağrıp işlem yapıyorlarmış, oda bana denk geldi, ben şampuandan dolayı takıldı sanmıştım, neyse gittim almaya, içinde ne olduğunu biliyormusun dediler, dedim biliyorum şampuan ve köpük aparatı, yanımda ilk kez kutu açıldı, adamların epey ilgisini çekti, açtık benim videoları izledik, ama şampuan Mjjc tarafından unutuşmuş sanırım, ortada şampuan yok, memur normalde kimyasal ürün yasak gelseydi valla geçiridim ürünü, yaptığın iş ortada dedi, ürünü aldık hızlıca bir ilk bakış ve kutu açılışı videosu çekeyim dedim. Öncelikle şeffaf hazne çok hoşuma gitti, full çevirmeli değilde tak çevir şeklinde olması beni epey mutlu etti, yalama olayından sonra. Gerisi videoda iyi seyirler.
Ayrıca bu Çinlilerin reklam stratejisi çok hoşuma gidiyor, yüksek abonesi olan youtuberlara yüksek bedeller ödeyerek reklam yaptırmak yerine 10 larca benim gibi youtubırcıklara ürün göndererek, hem para ödemiyorlar, sadece ürün maliyeti, sonuç olarak youtube’a Mjjc yazınca onlarca inceleme videosu çıkıyor…

Son düzenleme:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Yeni geliştirmeler fena görünmüyor, Cannon S kullanıcısı olarak özellikle az ürün kaldığında sağda veya solda kaldığında ürünü çekmekte zorlanıyordu bazen. Yeni hortum güzel olmuş ancak haznenin geçme sistemi ne kadar dayanıklı ve sağlıklı olur bilemedim, zamanla geçme kısmından şişeyi aşındırır mı acaba diye düşündürdü açıkçası. Biraz üstünden zaman geçtikten sonra aynı yenilikleri Pro versiyona da uygularlarsa o zamana kadar sistem biraz daha kendini kanıtlamış olur açıkçası. Yeni haznenin ağzı daha geniş, eski Cannon S de delik çok küçük olduğundan şişeyi yıkaması zor oluyordu. Görüntüden çok anlaşılmıyor ancak eski hazne daha esnek gibi, bu yeni hazne pleksi glassın biraz daha esnek versiyonu gibi duruyor. Düşüp şaştığında kırılma dayanımı nasıldır acaba. :dusunx:

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Abi bilgilendirme video için teşekkürler. Ben aytoglym, autobrite ve canon arasında gidip geliyorum. Mjjc için kargo bekleyecek olmak biraz tedirgin ediyor ancak siz ve diğer üyelerimiz hangisini önerirsiniz?

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
mjjc mavi beyaz başlık olan serisinden var bendede. şampuan haznesi ucu bendede bir kaç sefer sıyırma yaptı. aynı şekilde takmaya devam etsem yalama olacaktı. Şu an daha dikkatli takıyorum. İnceleme için teşekkürler.

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi bilgilendirme video için teşekkürler. Ben aytoglym, autobrite ve canon arasında gidip geliyorum. Mjjc için kargo bekleyecek olmak biraz tedirgin ediyor ancak siz ve diğer üyelerimiz hangisini önerirsiniz?
Diğerlerini tecrübe etmediğim için yorum yapamayacağım, fakat Mjjc Cannon Pro ve bu ürün beni oldukça mutlu ve memnun etti.
Direkt Mjjc den alırsan evet biraz kargo kısmı uzun sürüyor bana her iki üründe bir şekilde ulaştı, gümrükte takılma durumu çok yok. Tabi birde amazon kısmı var ordanda temin edebilirsiniz ptt üzerinden gelmediği için daha hızlı gelir

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Yeni geliştirmeler fena görünmüyor, Cannon S kullanıcısı olarak özellikle az ürün kaldığında sağda veya solda kaldığında ürünü çekmekte zorlanıyordu bazen. Yeni hortum güzel olmuş ancak haznenin geçme sistemi ne kadar dayanıklı ve sağlıklı olur bilemedim, zamanla geçme kısmından şişeyi aşındırır mı acaba diye düşündürdü açıkçası. Biraz üstünden zaman geçtikten sonra aynı yenilikleri Pro versiyona da uygularlarsa o zamana kadar sistem biraz daha kendini kanıtlamış olur açıkçası. Yeni haznenin ağzı daha geniş, eski Cannon S de delik çok küçük olduğundan şişeyi yıkaması zor oluyordu. Görüntüden çok anlaşılmıyor ancak eski hazne daha esnek gibi, bu yeni hazne pleksi glassın biraz daha esnek versiyonu gibi duruyor. Düşüp şaştığında kırılma dayanımı nasıldır acaba. :dusunx:
Şişenin dayanımı konusunda yorumum şu yönde çok sert değil aşırı yumuşak değil kıvamında, hemen kırılacak yapıda değil, başlık hazne takma kısmı beni epey mutlu etti hemen bozulacak gibi durmuyor tak çevir işi tek elle bile oluyor desem yeridir. Bu inceleme videosunu çektim biraz ürünle haşır neşir oldum prodan ziyada bununla devam ederim sanırım daha çok

Maximuss

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Merhabalar dostlar Mijc pro alma niyetim var fakat ali expressde bosch aquatak uyumlu olan versiyonunu bulamadım acaba yardımcı olabilecek link bırakabilecek varmıdır

Maximuss

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Bir süre bekleyin isterseniz Türkeye ye depo kurma gibi durumları var yakında aktif olacak, ozaman alırsınız daha iyi olur :)
anladım o zaman belli süre idare etmek lazım
araba yıkamayı çok seviyorum ama bu zamana kadar kar köpüğüne bir türlü ulaşamadım tel isteğim o kalın köpüğe ulaşmak daha iyi bir tavsiyeniz olursa beklerim

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
anladım o zaman belli süre idare etmek lazım
araba yıkamayı çok seviyorum ama bu zamana kadar kar köpüğüne bir türlü ulaşamadım tel isteğim o kalın köpüğe ulaşmak daha iyi bir tavsiyeniz olursa beklerim
Dancingboar alın ben hem mjjc s v3 hem dancing boar denedim arada aman aman bir fark yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

South

Çaylak Detaycı
Üye
teşekkürler bende karcher k4 için bearforce aldım temudan kendi köpük aparatı hiç tat vermiyor ama deneyemedim daha bearforcu