MJJC FOAM CANNON S VE MJJC FOAM CANNON PRO PERFORMANSI

ihsanayna

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Herkese merhaba. Daha önce kutu açılışını yaptığım her iki ürünün performansını video çekmeye çalıştım. 2 parça halinde her bir ürüne ait ayrı ayrı videolar yer almakta. Ürün olarak Autobrite Magifoam'ı 1:10 seyreltme yaparak kullandım. Umarım beğenirsiniz.

MJJC FOAM CANNON S
https://youtube.com/shorts/jbl2yN819uM

MJJC FOAM CANNON PRO

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba. Daha önce kutu açılışını yaptığım her iki ürünün performansını video çekmeye çalıştım. 2 parça halinde her bir ürüne ait ayrı ayrı videolar yer almakta. Ürün olarak Autobrite Magifoam'ı 1:10 seyreltme yaparak kullandım. Umarım beğenirsiniz.

MJJC FOAM CANNON S

MJJC FOAM CANNON PRO
Hocam videonu listeye ekledim. İzleyip yorumlayacağım inşAllah :)

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli

MJJC FOAM CANNON S

MJJC FOAM CANNON PRO
Merhabalar öncelikle inceleme videosu güzel olmuş elinize sağlık.
Ben de almayı düşünüyorum da yıkama makinası olarak K3 var sizce sorun olur mu? Yeterli verim alabilir miyim?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben de almayı düşünüyorum da yıkama makinası olarak K3 var sizce sorun olur mu? Yeterli verim alabilir miyim?
Hocam slm. K3 makineye göre MJJC'nin kutudan çıkan 1,1mm nozul memesi var. Lancenin adaptörün içinde bulunan 1,25mm nozul memesi takılı olanı çıkarıp 1,1mm nozulu takıp kullanabiliyorsun yani 1,1mmyi verim alabilirsin. K3 makinesi 90-110bar arasında olduğu için 1,1mm kullanılmasını tavsiye ediliyor. Benim ki K5 makinem var 125-145 bar arasında olduğu için 1,25mm nozulu iyi verim alabiliyorum.

ihsanayna

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Hocam kullanırsın. Fatih beyin dediği gibi nozul var kutu içerisinde. Ben eskiden k2 cihazla bile kullandım mjjc cannon s modelini. Gayet tatminkardı aldığım performans.

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş

MJJC FOAM CANNON S

MJJC FOAM CANNON PRO
Abi inceleme için teşekkürler:) Bosch aquatak 135 bar makina için Foam lance almak istedim 1.182 liraydı mjjc AutoBrite Foam Lance 1.200 liraydı Çin’den beklemek istemedim Ab aldım ve memnun kaldım.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Hocam slm. K3 makineye göre MJJC'nin kutudan çıkan 1,1mm nozul memesi var. Lancenin adaptörün içinde bulunan 1,25mm nozul memesi takılı olanı çıkarıp 1,1mm nozulu takıp kullanabiliyorsun yani 1,1mmyi verim alabilirsin. K3 makinesi 90-110bar arasında olduğu için 1,1mm kullanılmasını tavsiye ediliyor. Benim ki K5 makinem var 125-145 bar arasında olduğu için 1,25mm nozulu iyi verim alabiliyorum.
Çok teşekkürler
Hocam kullanırsın. Fatih beyin dediği gibi nozul var kutu içerisinde. Ben eskiden k2 cihazla bile kullandım mjjc cannon s modelini. Gayet tatminkardı aldığım performans.
çok sağolun

auzdil

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Forma yeni üye oldum. Epey güzel bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmışsınız, öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bosch 120 ile aranıza katıldım. Foam lance de Çin den ne gelir belli olmaz diyerek amazondan aldım köpük yapan aparatı. Kullanan var ise yorum ve görüşlerini almak isterim. Henüz teslim edilmediği için, iade imkanım olacaktır diye düşünüyorum.

Her iki Videoyuda seyrettim ancak iki aparatı, aracın aynı yerinden köpüklenmediği için, hangisi i,yi hangisi değil i anlayamadım.
Fark var ise nasıl ne oranda bir fark bu acaba ? Şampuan aynı ancak, köpük atma genişliği de mesafesi de aynı olmayınca yorum yapamadım. Nasıl olması gerektiğini paylaşırsanız sevinirim.