MJJC Jant fırçası İnceleme

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
İnceleme için teşekkürler. Bu tip fırçaları jantlarda hiç kullanmadım. Wheel Woolies fırçaları ile karşılaştırırsak eğer nasıl bir sonuç çıkar acaba ?

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Videoyu izlerken bile elime jant temizleyici sıçradı nerdeyse :D ben yünlü fırçalardan almalıyım galiba bu sıçrama yapanlar beni delirtiyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
_CaN_' Alıntı:
İnceleme için teşekkürler. Bu tip fırçaları jantlarda hiç kullanmadım. Wheel Woolies fırçaları ile karşılaştırırsak eğer nasıl bir sonuç çıkar acaba ?

Wheel wolies ebat olarak jant seçer bu tip fırçalar çogu janta uyuyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
technologyst' Alıntı:
@emredkmn fırçasız jant zor be Başkan yünler beni kesmiyor :)
Aynen ben çizilir korkusuyla yün kullanıyordum fakat fırça ayrı bir temizliyormuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:

technologyst

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
@onurçiko Başkan bu süper yumuşak bunu al bende cg ve aliden aldığım sarı jant fırçası olanda var ama tüy uzunluğu ve yumuşaklık en güzeli bu

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
technologyst' Alıntı:
@onurçiko Başkan bu süper yumuşak bunu al bende cg ve aliden aldığım sarı jant fırçası olanda var ama tüy uzunluğu ve yumuşaklık en güzeli bu
Bende var aldım bundan kullanıyorum, kıyaslama olarak yazdım.Hatta bi karşılaştıma videosu çekeyim.

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Başlan sende yün olan model vardı. Hangisi daha iyidir. Ben yün olanlardan alacaktım aslında ama şu anda tereddütte kaldım. Hangisi daha kullanışlıdır acaba?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yangsagan' Alıntı:
Başlan sende yün olan model vardı. Hangisi daha iyidir. Ben yün olanlardan alacaktım aslında ama şu anda tereddütte kaldım. Hangisi daha kullanışlıdır acaba?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birkaç gün beklersen bi karşılaştırma videosu çekeyim, şu an fırça daha iyi gibi ama yeni aldığım wheel wooly gibi olanı denemedim.Onunla karşılaştıracağım.Belgelerle konuşalım:)

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
onurçiko' Alıntı:
Aynen ben çizilir korkusuyla yün kullanıyordum fakat fırça ayrı bir temizliyormuş.

Abi senin bildiğin bu şekilde ucuz yollu kaliteli fakat sıçratma yapmayan bi ürün var mı? Bunun fiyatı makul geldi ama bu sıçratma işi..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
emredkmn' Alıntı:
onurçiko' Alıntı:

Abi senin bildiğin bu şekilde ucuz yollu kaliteli fakat sıçratma yapmayan bi ürün var mı? Bunun fiyatı makul geldi ama bu sıçratma işi..
Sıçratma yapmayanı yok, hepsi sıçratıyor.Bunların en babası Ez Detail Brush  onda bile yapıyor değilmi @Dragstar

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
onurçiko' Alıntı:
emredkmn' Alıntı:
Sıçratma yapmayanı yok, hepsi sıçratıyor.Bunların en babası Ez Detail Brush  onda bile yapıyor değilmi @Dragstar

O halde yünlülerden ucuz yollu ve dağılmayacak bişey var mı bildiğin :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
onurçiko' Alıntı:
emredkmn' Alıntı:

Ez de aynı şekilde sıçratma yapıyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Dragstar' Alıntı:
_CaN_' Alıntı:

Wheel wolies ebat olarak jant seçer bu tip fırçalar çogu janta uyuyor.

Doğru Süleyman abi jant seçiyor. 16" jantlarda disk ile jant arasına girmiyor en büyük boyu.