Mjjc Türkiye

MjjcTürkiye

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Mjjcc ürünlerini artık siteden sipariş verdiğiniz zaman türkiyeden gönderim yapıyoruz . Gümrük işlemleri ile uğraşmanıza gerek yok. Sormak istediğiniz birşey varsa bana ulaşabilirsiniz . Yakında site hazır olduğunda dışarıya göre biraz daha uygun fiyatta sipariş verebileceksiniz . Detaylı bilgi ve destek için bana özelden yazabilirsiniz MjjcTürkiyeden Emre tanıştığıma ve aranızda olduğum memnun oldum . Yetkili distribütör ve Satış Temsilcisi

Whatsap iletişim numaram :
0501 754 96 62

İnstagram : https://www.instagram.com/mjjcturkiye?igsh=bzBuZnpkcmRjcW0x

Son düzenleme:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hoş geldin, bende Sultanbeyli'de aydos tarafında oturuyorum :) merkezin karşı tarafındasın doğru mu? Haritada görmüştüm :)

MjjcTürkiye

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Mjjcc ürünlerini artık siteden sipariş verdiğiniz zaman türkiyeden gönderim yapıyoruz . Gümrük işlemleri ile uğraşmanıza gerek yok. Sormak istediğiniz birşey varsa bana ulaşabilirsiniz . Yakında site hazır olduğunda dışarıya göre biraz daha uygun fiyatta sipariş verebileceksiniz . Detaylı bilgi ve destek için bana özelden yazabilirsiniz MjjcTürkiyeden Emre tanıştığıma ve aranızda olduğum memnun oldum . Yetkili distribütör ve Satış Temsilcisi

Whatsap iletişim numaram :
0501 754 96 62

İnstagram : https://www.instagram.com/mjjcturkiye?igsh=bzBuZnpkcmRjcW0x
Forum aracılığı ile güzel bir kampanya yaparsanız çok güzel olur. Forumdaki herkeste bir MJJC foamlance olmasın mı :)

MjjcTürkiye

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hais 170 Bar makaralı model servisten ölçülerini aldım ama bulamadım.
Bana ölçüleri iletebilirmisiniz ? Sanki karcher bağlantısına benziyor videolarda gördüğüm kadarıyla . 501 754 96 62 numaralı whatsap hattımız üzerinden bana yazarsanız daha kolay irtibat kurar sorunu çözmeye çalışırız.

MjjcTürkiye

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Forum aracılığı ile güzel bir kampanya yaparsanız çok güzel olur. Forumdaki herkeste bir MJJC foamlance olmasın mı :)
İlerleyen zaman yaparız inşallah. Şuan hava yolu ile geldiği için kargolar gümrük ve uçak masrafları yüksek durumda . İlerleyen zamanda deniz yolu ile gelecek ürünler . Bu durumda daha az maliyet ile burada düşük fiyatta satmamıza imkan tanıyacak . Şuan son çıkan model bağlantı aparatı ve kargo fiyatıyla beraber yurt dışı fiyatına göre 1000 tl daha uyguna alınabiliyor .